Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Κανονικά τα χορευτικά στο άναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Φιλιατρά.

Κανονικά θα γίνουν και φέτος οι χοροί από τουλάχιστον δυο συλλόγους των Φιλιατρών (Αγίας Κυριακής και Πυρσού) στην πλατεία Καποδίστρια κατά την διάρκεια του ανάματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 8 Δεκεμβρίου όπως συνηθίζεται τα ......

τελευταία χρόνια.

Μόνο που φέτος κάποιοι προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σταματήσουν το ας το πούμε δρώμενο αυτό με την δικαιολογία ότι έχει κουράσει.
Την πρόταση την κατέθεσε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου (το παραδέχτηκε ο ίδιος στην δεύτερη συνάντηση φορέων και συλλόγων) και την προσυπέγραψε μάλιστα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων Βιβή Παντελάκη -προφανώς για δικούς της λόγους- η οποία μάλιστα φάνηκε και φανατικά υπέρμαχη της πρότασης.

Αντίθετη άποψη με την πρόεδρο των Φιλοπροόδων είχαν οι δυο σύλλογοι της πόλης (Αγίας Κυριακής και Πυρσού) οι οποίοι εκδήλωσαν την επιθυμία να χορέψουν τα παιδιά, θέση με την οποία συμφώνησαν οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κωτσάκης και Μαρκούλια λέγοντας ότι το Τοπικό Συμβούλιο αποφασίζει και όχι ο Αντιδήμαρχος ή ένας μόνο σύλλογος. Μια τοποθέτηση η οποία προκάλεσε έντονη δυσφορία στην κ Παντελάκη.

Χθες το πρωί και προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα έγκαιρα καθότι ο χρόνος πίεζε, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τα υπόλοιπα μέλη του Τοπικού, όπου πήρε και από αυτούς το πράσινο φως για να χορέψουν τελικώς τα παιδιά στην πλατεία.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι την παρουσίαση της εκδήλωσης με το άναμα του δέντρου θα την κάνει η Τοπική Σύμβουλος Ευανθία Παπαγεωργίου που την είχε κάνει και πέρσι και με μεγάλη επιτυχία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.