Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Λουκέτο απο χθές σε 38 sites με ταινίες online

Έκλεισαν απο χθές Πέμπτη 38 sites με παράνομες ταινίες online. Στη λίστα περιλαμβάνονται πολλά γνωστά sites, στα οποία χρήστες του Διαδικτύου έβλεπαν ταινίες αλλά και σειρές.

Το «μαύρο» θα ......

είναι οριστικό και θα πέσει σε όλες τις ιστοσελίδες παράνομης αναπαραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και άλλων οπτικοακουστικών έργων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Το σφράγισμα στις εισόδους των συγκεκριμένων ηλεκτρονικών πυλών, όπως αναφέρει και το «Έθνος» επιβάλλουν οι τρεις πρώτες δικαστικές αποφάσεις της Επιτροπής για την Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας που εκδόθηκαν πρόσφατα.

Είναι για προσπάθεια για να σταματήσει η πειρατεία στο Διαδίκτυο, η οποία έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι εν λόγω αποφάσεις πάντως, εστάλησαν ήδη από προχθές στους παρόχους διαδικτύου καλώντας τους σε συμμόρφωση. Σε αντίθετη περίπτωση η νεοσύστατη τριμελής Επιτροπή για την Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, που αποτελείται από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ), ένα μέλος από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ένα μέλος από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έχει το δικαίωμα να διακόψει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο που προσβάλλει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή διέταξε χθες τους ελληνικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να διακόψουν την πρόσβαση σε δεκάδες δημοφιλείς ιστοσελίδες μέσω των οποίων αναπαράγονται παράνομα ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κ.α.

Ήδη πολλά γνωστά site με ταινίες online έκλεισαν, ενώ δόθηκε η διορία 48 ωρών, διαφορετικά όσοι δεν κλείσουν το site θα πρέπει να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 850 ευρώ ημερησίως ενώ η διάρκεια της διακοπής της πρόσβασης θα είναι τρία χρόνια.

Αναλυτικά η λίστα με τα 38 sites με παράνομες ταινίες online

xrysoi.online
xrysoi.se
xrysoi.eu
gamatotv.me
thegmtv.org,
gamatotv.to
onlinemoviestar.xyz
onlinemoviestar.com
tainies.online
tenies.online
tenies-online.com
teniesonline.ucoz.com
oipeirates.οnline
oipeirates.eu
oipeirates.se
tainio-mania.com
tainiomania.ucoz.com
liomenοi.com
moviecinema.gr
moviecinematv.online
tainiesonline.tv
magico.info
subs4free.com
small-industry.com
rnedium-industry.com
subztv.club
greeksubtitles.info
subtitles.gr
thepiratebay.org
thepiratebay.se
thepiratebay.me
thepiratebay3.org
yts.am
www.1337x.tο
1337x.st
31337x.ws
1337x.eu
1337x.se

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.