Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήριο για προσφορά συμπατριώτη μας στο ΚΥ Φιλιατρών

Είμαι ξανά στην ευχάριστη θέση, ως Δ/ντής του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών, να ευχαριστήσω δημόσια τον συμπατριώτη μας Κο Σταμάτη Ηλιάδη, ομογενή κάτοικο Βοστώνης Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, για την προσφορά του και πάλι, προς το Κέντρο Υγείας της πόλης μας.
Η δωρεά ελαιοχρωματισμού του Κέντρου Υγείας των Φιλιατρών, έγινε εις μνήμην του αδελφού του Ηλιάδη Δημητρίου, που πρόσφατα και πρόωρα απεβίωσε.

Ο συμπατριώτης μας συνέχισε την ανακαίνιση του Κέντρου Υγείας. Φέτος ανέλαβε και ......

χρηματοδότησε τον γενικό εσωτερικό ελαιοχρωματισμό και την αντικατάσταση σχεδόν όλων των φωτιστικών σωμάτων. Προ δύο ετών ανέλαβε και τελείωσε τον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό του Κέντρου Υγείας.

Η αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την πόλη μας είναι μεγάλο και συνεχές.

Η συνεχής υποβάθμιση της πόλης μας και ο φόβος περαιτέρω υποβάθμισης, με το πιθανό κλείσιμο του Κέντρου Υγείας, δεν τον αφήνουν αδιάφορο, παρ’ ότι δεν κατοικεί μόνιμα στα Φιλιατρά, και με τις όποιες δυνάμεις του, προσπαθεί κι αυτός να το κρατήσουμε ανοιχτό και στελεχωμένο.

Ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπατριώτες, που έχουν την δυνατότητα, να βοηθήσουν τον τόπο μας.
Ευχαριστούμε ξανά λοιπόν τον φίλο συμπατριώτη Σταμάτη Ηλιάδη και να είναι σίγουρος, ότι έβαλε και άλλο λιθαράκι στην προσπάθεια όλων μας, να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών.

Ο Διευθυντής του Κ.Υ.
Δημήτρης Σωτηρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.