Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η άποψη του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας Γιαννη Καλκαβούρα στο χθεσινό επεισόδιο

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την «Σφοδρή σύγκρουση» και την λεκτική αντιπαράθεση που έγινε στο Γραφείο του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12-09-2018 σας γνωρίζουμε ότι:

-Ο κ. Χρονόπουλος ήρθε στο Γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση του Προέδρου, και από τηλέφωνο που του έγινε από την Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι με δική του πρωτοβουλία.

-Ο κ. Χρονόπουλος στην αίτησή του ζητούσε το πρακτικό της Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του έτους 2015 που αφορούσε την κυκλοφοριακή Μελέτη Κυπαρισσίας και όχι πλήρη απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της Συνεδρίασης όπως αναληθώς αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Σημειωτέον ότι την εν λόγω απόφαση την είχε.

-Την Αστυνομία την κάλεσε ο κ. Χρονόπουλος για τους δικούς του λόγους.

Σαν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας δεν θα αναφερθώ στην όποια συζήτηση έγινε με τον κ.Χρονόπουλο σε αυτή την φάση.

Τέλος σε όσους με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να απαξιώσουν τον θεσμό, τόσο του Προέδρου, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου τους συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ
Κ Καλκαβούρα, στο Φιλιατρά News είναι γνωστή η άρνηση σας να παραχωρήσετε τα ηχογραφημένα αρχεία από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και ΟΧΙ μόνο στο Φιλιατρά News......Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.