Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Για 650 συνδέσεις στο νέο δίκτυο που δεν κάνει η ΔΕΥΑΤ ταλαιπωρείται μια Ολόκληρη πόλη. Ως πότε???

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια με τις Γενικές διακοπές στην υδροδότηση της πόλης.
Ένα τμήμα των Φιλιατρών κυρίως στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου υδροδοτούνται από το παλιό δίκτυο ενώ έχουν απομείνει να γίνουν και οι υπόλοιπες συνδέσεις 650 περίπου τον ......

αριθμό για πλήρη απομόνωση του παλιού.

Αυτό εδώ και 4 χρόνια ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ από την ΔΕΥΑΤ και του προέδρου της που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να χαρατσώνουν τον κόσμο μέσω των λογαριασμών της οι οποίοι συναγωνίζονται σε διάφορες υπερχρεώσεις αυτούς της ΔΕΗ.
Και έργο ΜΗΔΕΝ.........

Μια από τις πολλές προεκλογικές εξαγγελίες του κ Δημάρχου μας ήταν και η αποπεράτωση των συνδέσεων στο νέο δίκτυο.
Κάτι που εν τέλει δεν έγινε ποτέ (ήταν και ένας από τους λογούς παραίτησης του Αντιδημάρχου Αναστάσιου Πούλου και ας μην το είπε δημόσια) και όπως φαίνεται δεν θα γίνει. Γι ατυτό και οι Φιλιατρινοί στήριξαν την επιλογή του κ Πούλου.

Βρισκόμαστε ήδη 9 μήνες πριν ο κ Κατσίβελας αποχαιρετίσει οριστικά την θέση του Δημάρχου και η προεκλογική του εξαγγελία –όπως και οι υπόλοιπες- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Το παλιό ακόμα δίκτυο από καρκινογόνο αμίαντο εξακολουθεί να λειτουργεί για 650 περίπου συνδέσεις.

Δηλαδή ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ 650 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ μεταφοράς από το παλιό στο νέο δίκτυο για να καταργηθεί και να απομονωθεί πλήρως το παλιό δίκτυο. Και δεν το κάνουν.
Και φυσικά να γλυτώσουμε οριστικά τις Γενικές διακοπές γιατί στο νέο δίκτυο θα κόβονται τομείς τομείς και όχι όλη η πόλη.
Για 650 περίπου συνδέσεις η Δημοτική Επιχείρηση που Δημιούργησε με απόφαση του ο κ Κατσίβελας η ΔΕΥΑΤ με συνεχιζόμενο πρόεδρο του επι 12 χρόνια Παναγιώτη Γυφτάκη ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ!!!!!!!

Το μόνο που ξέρουν καλά εκεί μέσα είναι να χαρατσώνουν τον κόσμο, να εφευρίσκουν απίθανες χρεώσεις, (Τέλος συντήρησης Υδρομέτρου 0,50€) χαράτσι για τον βιολογικό 15 ευρώ και να υπολειτουργεί ή να μην λειτουργεί καθόλου, και υπάλληλοι να συμπεριφέρονται άσχημα σε πολίτες και να τους ειρωνεύονται....
Υπάρχει Δημόσια Καταγγελία στο Facebook για το θέμα και απορώ κ Δήμαρχε πως και δεν την είδατε.

Λέει ο πολίτης στις 16 Αυγούστου στις 7:23 μ.μ. (είναι στην διάθεση σας κ Δήμαρχε τα στοιχεία του)

image

Αλλα ΕΜΕΙΣ τα κορόϊδα να πληρώνουμε τα σπασμένα της ΔΕΥΑ Τριφυλίας ε τα πανάκριβα τιμολόγια που έβαλε ο Γυφτάκης.

Και όλα αυτά με την ανοχή του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα που δεν σουτάρει τον Συνονόματο του Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Παναγιώτη Γυφτάκη από την Σπηλιά!!!!

Θα έρθει η ώρα κ Δήμαρχε των αυτοδιοικητικών εκλογών. Κοντοζυγώνει. 8,5 μήνες έμειναν ακόμα. Θα βγείτε να ζητήσετε ψήφο.
Και τότε με ποιο τρόπο άραγε θα δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.