Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ: Τουλάχιστον τέσσερις υποψήφιοι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας

Τουλάχιστον τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας θα είναι στον Δήμο Τριφυλίας στις εκλογές του 2019 και αυτό γίνεται όλο και πιο γνωστό στην κομματική βάση του Δήμου.

Σε τοπικό επίπεδο είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι από τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι με τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Κατσίβελα εάν ο ίδιος κάνει άλμα στο κενό όπως το άλμα μεγαλύτερο από .....

τη φθορά που έταξε πριν από τις εκλογές του 2014 όταν ήθελε να γίνει Δήμαρχος στη θέση του Κώστα Κόλλια.
Οι περισσότεροι νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι απογοητευμένοι και επειδή κάθε μέρα ακούνε πολλά κραξίματα από τον κόσμο δεν πρόκειται να ακολουθήσουν τον απερχόμενο Δήμαρχο ο οποίος μάλλον θα αποσυρθεί για να μη πάθει καταστροφή στις εκλογές.

Από τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας τουλάχιστον δύο ή τρεις θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι είναι δεν είναι υποψήφιος ο απερχόμενος Δήμαρχος.
Δεν βγαίνουν να το πουνε δημόσια ακόμα για να μην κάψουν την υποψηφιότητά τους αλλα κάνουνε επαφές και συναντήσεις με ανθρώπους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια που θα φτιάξουν.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος που έχει φτιάξει την δική του ομάδα ανθρώπων εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και κανονίζει για ψηφοδέλτιο που ίσως να φτιάξει εάν δεν πάει σπίτι του μετα από όσα έχουν γίνει και έχουν βγει στην δημοσιότητα θέλει να «δέσει» το κόμμα πίσω του με διάφορους τρόπους αλλα αυτό είναι δύσκολο γιατι είναι γνωστα στη Νέα Δημοκρατια όλα όσα έχουνε γίνει με τον ίδιο να έχει ευθύνες για αυτά.

Στα Φιλιατρά δεν θα πάρει εάν είναι υποψήφιος ούτε ψήφο γιατι δεν θα εχει ουτε υποψήφιους.
Στους Γαργαλιάνους που τον ξέρουν εκεί θα πάθει ήττα.
Στην Κυπαρισσια δε θα βρει ικανους υποψήφιους γιατι από τους σημερινους δύσκολα να είναι καποιος μαζι του.
Στην Αυλώνα οι Πρόεδροι που εχει είναι απεναντι του από το τιποτα που εχει κανει.
Στον Αετό και στην Τριπύλα χειρότερα.

Δημοτικοί Σύμβουλοι της Πλειοψηφίας θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι με τα σημερινά δεδομένα και ο νομος της απλης αναλογικης δεν τους εμποδίζει σε τίποτα.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Κατσίβελας δεν έχει μιλήσει καμία φορά με όλους τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου που είχε στις εκλογές το 2014 και οι περισσότεροι δεν θα είναι μαζί του.

Πολλοί υποψήφιοι παροτρύνουν νυν Δημοτικούς Συμβούλους να είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatranews θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι τουλάχιστον δύο με τρεις ή και τέσσερις από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας με τον κ. Ανδρινόπουλο που θα κατέβει σίγουρα υποψήφιος.
Μιλάμε για νυν Δημοτικούς Συμβούλους εκτός από τους καινούργιους υποψηφίους υπερκομματικά όπως ο κ. Γιώργος Λεβεντάκης ή άλλοι.

Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.
Καλήμερα σας και καλή εβδομάδα..... !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.