Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Νέα Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας η Αντωνία Μπούζα. Απομονωμένη και χωρίς αρμοδιότητες η Αλειφέρη

Υπεύθυνη Αντιπεριφερειάρχη για όλα τα θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας όρισε με απόφασή του την οποία και έχει ηδη υπογράψει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.
Η απόφαση του περιφερειάρχη έχει ήδη φύγει για .....

το Εθνικό Τυπογραφείο όπου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ.

Αυτό σημαίνει ότι ο περιφερειάρχης έχει τη Μεσσηνία στα χέρια του από πλευράς διοίκησης και μέσω των αποφάσεων του θα φροντίσει για το καλύτερα για τη Μεσσηνία.

Ο ορισμός της Αντωνιας Μπούζα ως θεματικής Αντιπεριφερειάρχη με αρμοδιότητες που θα δώσει ο Πέτρος Τατούλης θα οδηγήσει σε απόλυτη απομόνωση την κ Αλειφέρη η οποία διατηρεί θέση κενή αρμοδιοτήτων με στόχο τη διατήρηση του αξιώματος της Αντιπεριφερειάρχη και φυσικά των χρημάτων που αυτό έχει παρά τις αποφάσεις της εκτελεστικής Επιτροπής και του περιφερειάρχη που ζητούν άμεσα την παραίτηση της και όπου η περαιτέρω παραμονή της μόνο δυσχεραίνει παρα διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία της Περιφερειακής ενότητας.

Η εξέλιξη αυτή για την Αντωνία Μπούζα, έρχεται μετά την προχθεσινή απόφαση του Περιφερειάρχη Π. Τατούλη να ορίσει τον εντεταλμένο σύμβουλο Απόστολο Γκούνη αρμόδιο για να υπογράφει τα οικονομικής φύσεως θέματα που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ευχόμαστε στην κ Μπούζα, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα καθήκοντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.