Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

COSMOTE TV GO: Παίζει σε όλους τους παρόχους και από οποιαδήποτε WiFi χωρίς αποστολή SMS!

Από την Δευτέρα 23/04/2018 ο μαγικός κόσμος της COSMOTE TV σε ακολουθεί παντού καθώς η χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO θα είναι δυνατή από οποιαδήποτε δίκτυο. Πλέον θα μπορείς να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα: Σε όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι, μέσω των δικτύων 3G/4G οποιαδήποτε παρόχου. Από οποιαδήποτε WiFi (χωρίς να χρειάζεται η .....

συσκευή σου να στέλνει SMS).

Αλλά και εντός των κρατών/μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (δες εδώ την λίστα)
https://europa.eu/european-union/about-eu/countries_el#28members

Νέο πακέτο extra συσκευών COSMOTE TV GO από 5,00 €/ μήνα ΔΩΡΕΑΝ έως 22/7

Με το πακέτο των extra συσκευών έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα περιεχόμενο σε δύο (2) συσκευές, ενώ μπορείς να συνδέσεις το COSMOTE TV GO σε τρεις (3) συσκευές συνολικά.

Μπορείς να ενεργοποιήσεις το πακέτο των extra συσκευών από την Δευτέρα 23/04/2018 σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή μέσα από το My COSMOTE.

Η δωρεάν χρήση του extra πακέτου ισχύει έως 22/7 και μετά χρεώνεται 5€/μήνα. Το πακέτο έχει δέσμευση ενός μήνα.
Χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO εκτός Ελλάδας και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Επιπλέον, από Δευτέρα 23/04/2018 όλοι οι συνδρομητές COSMOTE TV GO, τόσο οι συνδρομητές που έχουν το COSMOTE TV GO δωρεάν ως μέρος της βασικής COSMOTE TV υπηρεσίας όσο και για συνδρομητές COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE Mobile), μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Μπορείς να παρακολουθήσεις την υπηρεσία μέσω του 3G/4G & 4G+ δικτύου της COSMOTE:

Με ΜΒ του προγράμματός σου ή
Με αγορά πρόσθετων πακέτων δεδομένων πχ. PLAY NOW χωρίς να ξοδεύεις ΜΒyte από τα data του προγράμματος σου.

Ακολουθεί σχετικό FAQ από την COSMOTE:

1. Με τις αλλαγές που έγιναν στο COSMOTE TV GO από ποια δίκτυα μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία;

Πλέον μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO από δίκτυο WiFi ή κινητής οποιουδήποτε παρόχου. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επιπλέον για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία, απλά συνδέεσαι με τους κωδικούς σου στην εφαρμογή COSMOTE TV GO.

2. Σε ποιες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία COSMOTE TV GO;

Έχεις τη δυνατότητα να συσχετίσεις έως μία συσκευή στο λογαριασμό σου. Σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο των extra συσκευών μπορείς να συσχετίσεις συνολικά έως 3 συσκευές. H συσχέτιση πραγματοποιείται αυτόματα κατά την πρώτη σύνδεση σου, από τη συσκευή, με τους κωδικούς σου.

3. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το COSMOTE TV GO σε δεύτερη συσκευή, γιατί συμβαίνει αυτό;

Πλέον παύει να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίες σε δύο συσκευές. Όμως με την ενεργοποίηση του πακέτου extra συσκευών μπορείς να απολαμβάνεις την υπηρεσία σε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Το νέο πακέτο 2 extra συσκευών παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ έως τις 22/7 και στη συνέχεια χρεώνεται 5€.

4. Γιατί πρέπει να πληρώσω για τις επιπλέον συσκευές αφού μέχρι τώρα τις είχα δωρεάν;

Με την απελευθέρωση της χρήσης της υπηρεσίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις το COSMOTE TV GO από οποιουδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής, οποιαδήποτε παρόχου. Επιπλέον το νέο πακέτο των extra συσκευών σου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να συνδέσεις επιπλέον συσκευές αλλά και να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε δύο συσκευές προγράμματα της υπηρεσίας. Οπότε συνολικά οι δυνατότητες θέασης περιεχομένου είναι σημαντικά αναβαθμισμένες.

Παράλληλα οφείλουμε να σχεδιάζουμε τις υπηρεσίες μας τηρώντας και τις δεσμεύσεις που έχουμε απέναντι στους παρόχους περιεχομένου.

5. Τι προσφέρει το πρόσθετο πακέτο extra συσκευών, μέχρι πότε είναι δωρεάν, πόσο είναι η χρέωση στη συνέχεια και πως μπορώ να το ενεργοποιήσω;

Με το πρόσθετο πακέτο extra συσκευών, μπορείς να έχεις την υπηρεσία COSMOTE TV GO σε δύο επιπλέον συσκευές (3 συνολικά) και να βλέπεις ταυτόχρονα σε 2 συσκευές.

Το πακέτο των extra συσκευών είναι δωρεάν έως τις 22/7 και στη συνέχεια χρεώνεται 5€.

Το πακέτο extra συσκευών μπορείς να το ενεργοποιήσεις σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλώντας στο 13888 ή online μέσω του My COSMOTE.

6. Μπορώ να αλλάξω κάποια από τις συσκευές που χρησιμοποιώ την υπηρεσία;

Μπορείς να πραγματοποιείς μια αλλαγή συσκευής κάθε τριάντα (30) ημέρες. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει το πακέτο extra συσκευών.

Για να γίνει η αλλαγή αρκεί να συνδεθεί ο Διαχειριστής (αρχικός Χρήστης) με τους κωδικούς του στη νέα συσκευή και κατόπιν να επιλέξει αυτή που επιθυμεί να αντικαταστήσει.

Αν κάνεις χρήση σε κινητό τηλέφωνο smartphone ή tablet εγκατέστησε την εφαρμογή στην καινούρια συσκευή απευθείας από το App ή το Google Play store. Μην πραγματοποιήσεις μεταφορά του application που έχεις εγκαταστήσει σε άλλη συσκευή, π.χ. από τα itunes, γιατί η χρήση της υπηρεσίας και συγκεκριμένα η προβολή περιεχομένου δεν θα είναι δυνατή.

7. Διακόψατε την δυνατότητα αγοράς του πακέτο 5GB. Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ τώρα το COSMOTE TV GO χωρίς να ξοδεύω τα GB του προγράμματός μου;

Το πακέτο COSMOTE TV GO 5GB έχει αποσυρθεί, όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα νέα πακέτα δεδομένων PLAY NOW. Για να ενημερωθείς πώς να ενεργοποιήσεις ένα από τα πακέτα PLAY NOW μπες στο cosmote.gr (ή στην ιστοσελίδα https://www.spametouskanones.gr/).

8. Σε τι ποιότητα βλέπω την υπηρεσία COSMOTE TV GO με το πακέτο PLAY NOW Unlimited και σε τι με το πακέτο PLAY NOW 5GB;

Με το πακέτο PLAY NOW Unlimited θα βλέπεις όλα τα προγράμματα της υπηρεσίας σε ποιότητα/ανάλυση standard definition (480p).

Με το πακέτο PLAY NOW 5GB η ποιότητα είναι high definition (ανάλογα την δυνατότητα από το πρόγραμμα που επιθυμείς να αναπαράγεις).

9. Με το πακέτο COSMOTE TV GO 5GB μπορούσα να δω περιεχόμενο του COSMOTE TV GO σε High Definition, που όμως δεν μπορώ να δω με τα πακέτα PLAY NOW Unlimited. Τι μπορώ να κάνω γι’ αυτό;

Έχεις την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις προσωρινά την ποιότητα standard definition (480p) και να δεις video σε υψηλότερη ανάλυση (εφόσον παρέχεται η δυνατότητα από το πρόγραμμα που επιθυμείς να αναπαράγεις).

Να σημειώσουμε πως, για όσο διάστημα έχεις απενεργοποιήσει την ποιότητα standard definition, θα καταναλώνεις MB από το πρόγραμμά σου.

Μάθε πώς μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά την ποιότητα αλλά και να την επαναφέρεις μέσα από την ιστοσελίδα https://www.spametouskanones.gr/play-now-faq/

H προσωρινή απενεργοποίηση της ποιότητας standard definition δε σημαίνει σε καμία περίπτωση την οριστική απενεργοποίηση του πακέτου PLAY NOW Unlimited και το πάγιό σου συνεχίζει να χρεώνεται κανονικά.

Χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO εκτός Ελλάδας και εντός ΕΕ από Δευτέρα 23/04/2018

1. Σε ποιες χώρες μπορώ να χρησιμοποιήσω το COSMOTE TV GO;

Μπορείς πλέον να χρησιμοποιείς το COSMOTE TV GO και στις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης (δες εδώ την λίστα).

2. Όταν χρησιμοποιώ την υπηρεσία σε ένα κράτος/μέλος της ΕΕ μερικές φορές η ποιότητα της υπηρεσίας δεν είναι η επιθυμητή.

Η ποιότητα απόδοσης της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει από την αντίστοιχη στην Ελλάδα, για λόγους που σχετίζονται με την ταχύτητα του δικτύου στη χώρα της προσωρινής διαμονής σου.

3. Είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV GO αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στην ΕΕ. Γιατί;

Στην περίπτωση που δεν έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα η υπηρεσία, θα πρέπει να προσκομίσεις ένα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή να τα αποστείλεις μέσω φαξ (2103405280) ή email (13888@cosmote.gr) κατόπιν επικοινωνίας με το 13888:

1. Ελληνική ή Στρατιωτική ταυτότητα
2. Συμβόλαιο σταθερού τηλεφώνου ή internet οποιουδήποτε παρόχου
3. Συμβόλαιο κινητής ή καρτοσυμβόλαιο οποιουδήποτε παρόχου
4. Λογαριασμό υπηρεσιών κοινής ωφελείας Ελλάδος

Aν είσαι φοιτητής σε κράτος/μέλος της ΕΕ, για να μπορείς να χρησιμοποιείς την υπηρεσία στην χώρα που κατοικείς, επιπλέον των παραπάνω θα πρέπει να προσκομίσεις βεβαίωση φοίτησης του Πανεπιστημίου στην Ελληνική ή Αγγλική γλώσσα. Τη βεβαίωση αυτή πρέπει να την ανανεώνεις και να την προσκομίζεις εκ νέου κάθε 2 χρόνια.

4. Είμαι συνδρομητής της υπηρεσίας COSMOTE TV GO και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στην ΕΕ ενώ είχα αρχικά πρόσβαση. Γιατί;

Σε περίπτωση που ζεις μόνιμα ή βρίσκεσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνεις χρήση της υπηρεσίας COSMOTE TV GO περισσότερο απ’ ότι στην Ελλάδα, τότε ο ΟΤΕ έχει την δυνατότητα να πραγματοποιεί ελέγχους για την διαπίστωση του κράτους μέλους από το οποίο έχεις πρόσβαση στην Υπηρεσία. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται εντός του τελευταίου εξαμήνου (από την ημέρα του ελέγχου) και σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επαλήθευση του κράτους διαμονής, ο ΟΤΕ μπορεί να διακόψει τη χρήση της Υπηρεσίας εκτός Ελλάδας.

5. Σε αυτή την περίπτωση τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω ξανά την υπηρεσία εκτός Ελλάδας σε άλλη χώρα της ΕΕ;

Για την επανενεργοποίηση της υπηρεσίας στην ΕΕ, θα πρέπει να κάνεις χρήση της υπηρεσίας στην Ελλάδα, αντίστοιχη με τη χρήση που έκανες στο άλλο κράτος μέλος της ΕΕ, ώστε να μπορεί ο ΟΤΕ να επιβεβαιώσει ότι το κράτος διαμονής σου είναι η Ελλάδα.

Cosmote


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.