Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Αγανάκτηση στο Κατσίμπαλι από την αδιαφορία της ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Αγανάκτηση για την αδιαφορία που επιδεικνύει η ΔΕΥΑΤ σε ενα πρόβλημα που υφίσταται εδω και δυο χρόνια εχει προκαλέσει στους κατοίκους του Κατσίμπαλι.
Το παραπονο μαζί με τις συνημμενες φωτογραφίες εχει σταλεί από τον Σεπτεμβρη του 2017 αλλά στην ΔΕΥΑΤ ΟΥΔΕΙΣ ασχολήθηκε.
Ομως τα υπέρογκα τιμολόγια φτάνουν στο χωριό μαζί με την πλήρη αδιαφορία τους.

Ο Αναγνώστης μας αναφέρει:.....

Αγαπητοί κύριοι/ες

Είμαι κάτοικος του Δ.Δ. Εξοχικού και εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο βλέπουμε το χαντάκι που σας παραθέτω και στις συνημμένες φωτογραφίες να γίνεται όλο και περισσότερο μόνιμο.
Είναι σε κεντρικό σημείο και συγκεκριμένα στην πλατεία του χωριού ακριβώς δίπλα από την ταβέρνα <Κατσίμπαλι> και αποκλείεται εάν έχετε επισκεφθεί το χωριό μας να μην έχετε πέσει μέσα.

Σε αλλεπάλληλες οχλήσεις τόσο δικές μου όσο και του προέδρου κ. Λιώνη προς την ΔΕΥΑΤ οι προφορικές απαντήσεις ήταν από ανύπαρκτες έως αστείες.Π.Χ./ του χρόνου ίσως το φτιάξουμε / περιμένουμε λίγο καιρό να κάτσουν τα χώματα / και άλλα τέτοια φαιδρά που σε κάποιο βαθμό
παίζουν με την νοημοσύνη και τα νεύρα μας.

Με δεδομένα ότι οι βροχές σχεδόν αρχίζουν και προβλήματα υγρασίας στα παρακείμενα σπίτια θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους όπως και τον περασμένο χρόνο, παρακαλούμε να επιληφθείτε για την κάλυψη του σκάματος το συντομότερο με σκυρόδεμα η άσφαλτο όπως ήταν αρχικά.
Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο σκάμμα έγινε για την παροχή ύδατος σε σπίτι συγχωριανού μας και ο πρόσφατος τριπλασιασμός των τελών ύδρευσης θα έπρεπε να συνεπάγεται και την αντίστοιχη καλυτέρευση των συναφών υπηρεσιών προς τους δημότες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσοχή σας και αναμένω σύντομα αποτελέσματα.
Δεν θα ήθελα να προβώ σε δημοσιεύσεις στον τύπο και συναφείς ενέργειες διότι καταλαβαίνω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι και όλοι μας στην δύσκολη συγκυρία που περνάμε αλλά η κατανόηση έχει και ορισμένα όρια.

Παναγιώτης Δεριζιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.