Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

Δρομολόγιο με το Αεροδρόμιο Καλαμάτας ζητά με αιτηση του από το ΚΤΕΛ ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με αίτησή του προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας ζητά να θεσπιστεί δρομολόγιο από και προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας με προορισμό την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους αντίστοιχα, σε συνάρτηση με τις πτήσεις εσωτερικού αλλά και εξωτερικού ώστε να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό των πόλεων αυτών.

Η αίτηση του Συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Μετά από πολλά παράπονα επισκεπτών της πόλης μας, επαγγελματιών αλλά και κάτοικων της πόλης της Κυπαρισσίας, αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας, αφουγκραζόμενη ταυτόχρονα τις ανάγκες που πλέον έχουν δημιουργηθεί, ιδίως κατά την καλοκαιρινή περίοδο στο σύνολο του Δήμου μας, αιτούμαστε την θέσπιση δρομολογίου από και προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας με προορισμό την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους αντίστοιχα, σε συνάρτηση με τις πτήσεις εσωτερικού αλλά και εξωτερικού ώστε να εξυπηρετείται το επιβατικό κοινό των πόλεων αυτών.

Η ανάπτυξη του αεροδρόμιου της Καλαμάτας σε συνδυασμό με την ανάπτυξη τόσο την οικιστική αλλά κυρίως την τουριστική του Δήμου Τριφυλίας μας οδηγεί να καταθέσουμε το πιο πάνω αίτημα. Σας καλούμε να εξετάσετε το αίτημα μας για την πραγματοποίηση ενός μόνιμου δρομολογίου προς και από την Τριφυλία έστω και αρχικά κατά τους Καλοκαιρινούς μήνες. Ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο Πρώτος σε έκταση δήμος της Μεσσηνίας και Δεύτερος σε πληθυσμό στην Μεσσηνία.

Επίσης, πάνω από την μίση αγροτική παράγωγη του νομού παράγεται στον Δήμο Τριφυλίας καθώς και εδώ είναι η έδρα της σε όλους μας γνωστή costa navarino με τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών.

Η πόλη της Κυπαρισσίας είναι η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη του νομού και σε αυτήν δραστηριοποιούνται 410 επιχειρήσεις όντας έτσι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Δυτικής Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.