Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Επιτυχημένα πραγματοποιήθηκαν μαθητικοί αγώνες Σκάκι στον Πυρσό.

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν οι Σκακιστικοί αγώνες μεταξύ μαθητών Δημοτικών και Γυμνασίων, που διοργάνωσε, για πρώτη φορά, ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών στο ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο στα Φιλιατρά.

Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή των Βαΐων και αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία των κοριτσιών, τόσο σε .....

συμμετοχή, όσο και πρώτες θέσεις.

Στην Κατηγορία: Μαθητές Γυμνασίου, πρώτη στη γενική κατάταξη και πρώτο κορίτσι ήταν η Ταγκαλάκη Ιωάννα (Γυμνάσιο Γαργαλιάνων), 2ος ο Τάνεβ - Σαρδέλης Οδυσσέας (Γυμνάσιο Κυπαρισσίας), ενώ στην Τρίτη θέση ισοβάθμησαν ο Ντούνος Ιωάννης και ο Τριαντόπουλος Δημήτρης (και οι δύο απ’ το Γυμνάσιο Φιλιατρών).

Στην Κατηγορία: Μαθητές Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού, πρώτος ήταν ο Ντούνος Κωνσταντίνος (2o Δημοτικό Φιλιατρών), 2η η Ντζόρβα Κωνσταντίνα ( Δημοτικό Κυπαρισσίας) και Τρίτη η Καλιντέρη Δάφνη (Δημοτικό Γαργαλιάνων), τέλος

Στην Κατηγορία: Μαθητές έως Δ΄ Δημοτικού, πρώτη στη γενική κατάταξη, αλλά και πρώτο κορίτσι, ήταν η Αποστολοπούλου Αφροδίτη (3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών), 2ος ο Δημητρακόπουλος Αθανάσιος ( Δημοτικό Κυπαρισσίας) ενώ στην 3η θέση ισοβάθμησαν οι Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος και Ζουμπούλης Κων/νος ( Δημοτικό Κυπαρισσίας). Αξιοσημείωτη εδώ η παρουσία και η μαχητικότητα του μικρού Μητρόπουλου Αναστάσιου ( Νήπιο – Κυπαρισσία).

Ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες μαθητές και τους εύχεται να έχουν πάντα διακρίσεις. Επίσης εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση και Χριστός Ανέστη. Τέλος υπόσχεται να επαναλάβει και του χρόνου τους αγώνες, με σκοπό να τους καθιερώσει.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Σ.Ο. Φιλιατρών είναι οι αγώνες Πρωταθλήματος Περιφέρεις Πελοποννήσου που γίνονται το τριήμερο 13-15 Απριλίου στη Σπάρτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.