Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τα νέα του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών

1. Οι συναντήσεις στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων που λειτουργεί στο σχολείο μας από 31 Ιανουαρίου ολοκληρώνονται την επόμενη Τετάρτη 21-3-2018.
Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΚΕΠΕΠΨΥ και στους ανθρώπους που το στελεχώνουν, ιδιαίτερα δε στη Φωτεινή και τη .....

Μελίνα για όσα μοιράστηκαν με όλους τους Τριφύλιους γονείς που συμμετείχαν.

2. Γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικοί περάσαμε καταπληκτικά στην εκδρομή μας στον Αετό. Μας μίλησαν για την ιστορία του χωριού, μας ξενάγησαν στο λαογραφικό Μουσείο, μας κέρασαν κιόλας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Θα ξαναπάμε σίγουρα.




3. Κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο της εφημερίδας μας.





4. Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Σου το είπαν ή το σκέφτηκες». Εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας παρακολούθησε και μας χειροκρότησε τόσο μα τόσο ζεστά.


5. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 9πμ μέχρι τις 2μ.μ. θα φιλοξενούμε στο σχολείο μας τον Σύλλογο «Ελληνομνήμονες» οι οποίοι θα ξεναγούν μαθητές και επισκέπτες στην έκθεση ιστορικού υλικού από τον αγώνα του 1821. Σας περιμένουμε.




6. Γονείς και παλιοί μαθητές του σχολείου μας θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου. Θα τους καμαρώσουμε και θα τους χειροκροτήσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.