Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Γεμάτο κέφι, ρυθμό και ξεφάντωμα το Φιλιατρινό Καρναβάλι [ Φωτό σε slide Show και Video ]

Με το καθιερωμένο Φιλιατρινό καρναβάλι έπεσε η αυλαία στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τριφυλίας και κυρίως της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών.

Ήταν ένα ευφάνταστο καρναβάλι με .....

άρματα και καρναβαλιστές ενώ κόσμος που το παρακολούθησε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Με το κέφι στα ύψη και με συνδυασμό της λάτιν μουσικής παρέλασαν τα άρματα με τους καρναβαλιστές μπροστά από το Δημαρχείο προς την Κεντρική πλατεία όπου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κόσμου που ήρθε στα Φιλιατρά για αν δει το δικό μας καρναβάλι.

Πραγματική αποκάλυψη η παρουσιάστρια του Καρναβαλιού κ Μαρία Βλαχοπούλου που αν και –όπως έμαθα- ήταν η πρώτη της επαφή με παρουσίαση καρναβαλιού, και με την υποστήριξη της τοπικής συμβούλου Ευανθίας Παπαγεωργίου εν τούτοις έκανε την πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με παλιότερες παρουσιάσεις που είχαμε προσφέροντας απλόχερα το κέφι τόσο στον κόσμο όσο και στα παιδιά που είχαν κατακλείσει την Πλατεία Καποδίστρια οπού μετά το τέλος της παρέλασης στήθηκε ένα μεγάλο party.

Ένα ένα τα τμήματα ανέβαιναν στη εξέδρα για να χορέψουν ενώ η παρουσιάστρια έπαιξε με τα παιδιά φουντώνοντας τους το κέφι και την Χαρά.
Εκτός του Δήμου Τριφυλίας όπου ανέκαθεν στήριζε το καρναβάλι μας ενεργή ήταν η παρουσία του Εμπορικού Συλλόγου των σχολείων των Φιλιατρών ενώ συμμετοχή είχε ο Σύλλογος Γυναικών Κοπανακίου καθώς και το Νηπιαγωγείο Κοπανακίου.

Σε όλα ανεξαιρέτως τα γκρουπ απονεμήθηκαν έπαινοι ενώ τα τρία βραβεία πήραν μετά από ψηφοφορία περίπου 280 ατόμων:
Το πρώτο βραβείο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών με θέμα «Κολεγιόπαιδα»
Το δεύτερο βραβείο πήρε το η Α Λυκείου Φιλιατρών με θέμα «Καγκουρες»
Και το τρίτο βραβείο στην Γ’ Γυμνασίου Φιλιατρών με θέμα «Γάμος στο Άνθος της ηλικίας μας»

Τέλος να απονείμουμε τα εύσημα στην Οργανωτική επιτροπή για το εξαίρετο αποτέλεσμα και την τόλμη τους να δώσουν μια άλλη νότα, πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες στη παρουσίαση του καρναβαλιού μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.