Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Η COSMOTE TV φέρνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη το NAT GEO+

Η COSMOTE TV και η FOX NETWORKS GROUP GREECE (FNG Greece) συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας τους για ακόμη τρία έτη. Η FNG Greece διανέμει στην Ελλάδα τα κανάλια FOX, FOX Life, National Geographic, Nat Geo Wild, FOX Sports και Baby TV καθώς και τις .....

καινοτόμες οn demand υπηρεσίες FOX Play και FOX+.

Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, προκειμένου να παρέχουν στους συνδρομητές της πλατφόρμας την καλύτερη δυνατή τηλεοπτική εμπειρία. Το πρώτο βήμα στην ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίας έγινε με την πρόσφατη προσθήκη στην πλατφόρμα της COSMOTE TV, του καναλιού FOX SPORTS HD. Το επόμενο μεγάλο βήμα που σχεδιάζεται, είναι το λανσάρισμα από την COSMOTE TV, του NAT GEO+, μιας νέας on demand υπηρεσίας, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη από την ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα!

Το NAT GEO+ θα προσφέρει στους συνδρομητές της COSMOTE TV πρόσβαση -χωρίς χρέωση- στο καλύτερο περιεχόμενο από παλαιότερες και πρόσφατες παραγωγές από την τεράστια βιβλιοθήκη του National Geographic και του Nat Geo Wild. Το NAT GEO+ θα προστεθεί στο COSMOTE TV Plus όπως και το FOX Play, σε ξεχωριστή ενότητα στο μενού των υβριδικών δεκτών της πλατφόρμας, ενώ παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και μέσω της εφαρμογής COSMOTE TV GO για tablets, smartphones, υπολογιστές.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη, που ενισχύει ιδιαίτερα το τμήμα των ντοκιμαντέρ, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και περισσότερες επιλογές στο on demand περιεχόμενο της συνδρομητικής πλατφόρμας. Πρόσφατες έρευνες που διενεργήθηκαν σε χώρες της Ευρώπης δείχνουν πως με την ολοένα μεγαλύτερη διάδοση του broadband και τις υψηλότερες ταχύτητες που προσφέρουν πια οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, το on demand περιεχόμενο ολοένα κερδίζει έδαφος έναντι των παραδοσιακών γραμμικών τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας NAT GEO+ σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr αναμένεται να γίνει μέσα στο 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.