Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών: Πάει για κατάργηση από Δευτέρα η απογευματινή βάρδια.

Μια απίστευτη είδηση φέρνει σήμερα στο φως το Φιλιατρά News καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών μετά την κατάργηση της νυχτερινής βάρδιας των Τεχνικών, (23:00 - 07:00) λόγω έλλειψης προσωπικού, προτίθεται να προχωρήσει από .....

Δευτέρα στην κατάργηση και της απογευματινής βάρδιας (15:00 - 23:00).
Μια τέτοια εξέλιξη θα σήμαινε για την περιοχή μας πολύωρες διακοπές ηλεκτροδότησης αφού δεν θα υπάρχει προσωπικό αποκατάστασης.

Σε επικοινωνία που είχα με τον Προϊστάμενο του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών κ Ανδριανόπουλο επιβεβαίωσε το πρόβλημα που υπάρχει με την έλλειψη προσωπικού και ότι από Δευτέρα μάλλον δεν θα υπάρχει βάρδια το απόγευμα.
Όπως είπε ο κ Ανδριανόπουλος, ο ίδιος έχει ενημερώσει ιεραρχικά για το πρόβλημα. "Ότι μπορούμε κάνουμε" τόνισε ο κ Ανδριανόπουλος.
"Θα καλύπτουμε την περιοχή αλλά όχι τόσο καλά όπως πρώτα. Δεν μπορούμε να καλύψουμε τα πάντα με τόσο λίγο προσωπικό που έχει ο ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών αυτήν την περίοδο.
Είναι θέμα καθαρά προσωπικού. Τα πράγματα από πλευράς Δυναμικότητας του πρακτορείου έχουν περιοριστεί σημαντικά.
Προτάσεις για προσωπικό κλπ έχουν γίνει αλλά το θέμα είναι ποιος θα τις υλοποιήσει και με τι λεφτά.
Καλό θα ήταν να προσληφθούν για τον ΔΕΔΔΗΕ 10 άτομα προσωπικό ή όσους απαιτείται για την πλήρη κάλυψη της περιοχής μας να μπορούμε να κάνουμε δουλειά μας.
Προσλήψεις δεν γίνονται οπότε ο χρόνος είναι αμείλικτος."


Τι σημαίνει στην ουσία η κατάργηση της απογευματινής βάρδιας?
Σε περίπτωση μιας βλάβης -που στην περιοχή μας γίνονται πάρα πολλές λόγω κακής συντήρησης του Δικτύου- ο κίνδυνος που ελοχεύει να υπάρξουν πολύωρες διακοπές ρεύματος, είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Το θέμα που πλέον ανακύπτει είναι πάρα πολύ σοβαρό, να αντιδράσουν σύλλογοι και φορείς ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της Τριφυλίας να γίνει συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας και να απαιτηθεί από την Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσει στις απαιτούμενες προσλήψεις προσωπικού ώστε να καλύψει το Πρακτορείο των Φιλιατρών με επαρκή αριθμό τεχνικών για να υπάρχουν όλες οι βάρδιες και να γίνεται και η συντήρηση που πρέπει να γίνεται στο δίκτυο σε μια τόσο μεγάλη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.