Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Φιλιατρά: Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή λήξης του 1ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων CISM

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με την τελετή λήξης το 1ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων CISM που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο 12 με 16 Φεβρουαρίου στα Φιλιατρά.

Ενα πολύ .....

σημαντικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας στο οποίο συμμετείχαν οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαιρου του Βελγίου Γερμανίας Ολλανδίας και Ελλαδας.

Ηταν ένα πρωτάθλημα που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Τριφυλίας, του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, υπό την αιγίδα του CISM.

Στη διοργάνωση Κυπελλούχος αναδείχτηκε η ομάδα της Ολλανδίας, με δεύτερη την Γερμανία, Τρίτη την Ελλάδα και τέταρτη το Βέλγιο.
Στην Τελετή απονεμήθηκαν τα μετάλλια στις ομάδες που συμμετείχαν ενώ απονεμήθηκε από τον αρχηγό της Ελληνικής αποστολής του CISM, Πλοίαρχο Σπυρίδων Ανδριόπουλο, τιμητική διάκριση σε ένα δικό μας παιδί τον Φιλιατρινό Σωτήρη Λυμπερόπουλο για την διαχρονική προσφορά του στον Αθλητισμό.

Καθ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης τους αγώνες αλλά και την χθεσινή τελετή λήξης παρακολούθησε και η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης μας Κατερίνα Θάνου.

Την Τελετή λήξης κήρυξε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας ο οποίος αντάλλαξε δώρα με τον Διευθυντή του ανώτατου συμβουλίου ενόπλων Δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.