Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Πυρά κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ Εξαπέλυσε ο Μακης Βορίδης στη κοπή της πίτας της ΝΔ στα Φιλιατρά.

Σφοδρή επίθεση στην Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ εξαπέλυσε χθες το μεσημέρι ο τ. Υπουργός και Τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης Προσκεκλημένος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ αλλα και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας στην.....

κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που έγινε στον κινηματογράφο Cinelux στα Φιλιατρά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας (ως οικοδεσπότης), ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περικλής Μαντάς, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού και Πολιτισμού και Συντονίστρια Έργου και Αποτελεσματικότητας Αντωνία Μπούζα, ο Πρώην Βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, Ο ΑΝτιδήμαρχος Γαργαλιάνων Ιωάννης Κατσούλας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης και μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Την προσφώνηση έκανε ο Γραμματέας της ΔΗΜ Τ.Ο. Τριφυλίας Άγγελος Γεωργόπουλος ενώ την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Νατάσα Κυριακοπούλου, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Παναγιώτης Στρατικόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Νίκος Αντωνόπουλος.

Χαιρετισμούς απέστειλαν ο Πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, Ο Πρώην Βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Γραμματέας της ΝΔ Μιχάλης Αυγενάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού Κοτταράκης

Τις δυο πίτες της εκδήλωσης έκοψαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Π. Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Νίκος Αντωνόπουλος.

Ακολούθως, τιμήθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ από τα Φιλιατρά και τους Γαργαλιάνους ενώ τιμήθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων Ακης Κατρίτσης που υπήρξε ο πιο νέος Δήμαρχος της χώρας

Από τα Φιλιατρά, Τιμητική Διάκριση πήραν οι Δημήτρης (Μήτρος) Φιτσώρος, Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος, Ανδρέας Σμυρνής, Σταθόπουλος Χρήστος, Στυλιανός Δημήτριος Λιακόπουλος Γεώργιος

Από τους Γαργαλιάνους οι Κυριακουλόπουλος Καλλίνικος, Κουνάβης Πολυχρόνης, Προσηλιακός Αναστάσιος, Καπερώνης Νικόλαος, Γεωργόπουλος Αγγελος, Παπαγγελόπουλος Ιωάννης Οι οποίοι δεν παρευρέθησαν.
Τιμήθηκε για την προσφορά του στην Αυτοδιοικηση ο νεότερος Δήμαρχος Γαργαλιάνων Ακης Κατρίτσης οπου παρελαβε το βραβείο του και απηύθυνε χαιρετισμό και εκανε σύντομη αναφορά στην δημαρχοντία του και τι έκανε μα το δημοτικό του Συμβούλιο.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΔΗΜ ΤΟ Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός έκανε αναφορά στον δήμο Τριφυλίας τόνισε ότι ο Δήμος Τριφυλίας είναι ένας Αγροτικός Δήμος με τεράστιες δυνατότητας όπου τα τελευταία τρία χρόνια οι υποδομές είναι βαλτωμένες με τον δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα να αγνοείται η τύχη του και οι Κυβερνητικές αποφάσεις να υποβαθμίζουν διαρκώς της Τριφυλία με κυριότερο το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών παρόλο που είχαν έρθει δυο υπουργοί προστασίας του πολίτη Καικιλίας και Δενδιας ερχόμενοι εδώ διαπίστωσαν τις ιδιαιτερότητες και δεν το έκλεισαν. Κατι που έκανε ο σημερινός Υπουργός χωρίς να ξέρει κατά που πέφτουν τα Φιλιατρά.
Αυτό θα πρέπει να είναι από τα πρώτα που θα δει η Νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη,
Δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση για τα έργα, τις πράξεις και τις ημέρες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ με αποκορύφωμα το θέμα των Σκοπίων.

Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας Νατάσα Κυριακοπούλου, συνεχάρη τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο. Τριφυλίας να κόψει την πίτα στα Φιλιατρά.
Αναφέρθηκε στα τρία χρόνια μας καταστροφικής πολιτικής από μια ανεύθυνη κυβέρνηση με στασιμότητα ύφεση και μετανάστευση νέων και στέρηση χαμόγελου από τεράστια μερίδα Ελλήνων.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στον χαιρετισμό του είπε ότι είναι τιμή για τον Δήμο Τριφυλίας που γίνεται στα Φιλιατρά αυτή η εκδήλωση.
Και προλόγισε τον τ. Υπουργό για το έργο του στο Υπουργείο και την συνεργασία που είχαν οι δυο πλευρές τον καιρό που ηταν Περιφερειάρχης υγείας.

Από την πλευρά του ο τα Υπουργός στην ομιλία του έκανε αναφορά στα έργα και τις ημέρες της Νέας Δημοκρατίας και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση η οποία έχει καταντήσει την χώρα επισημαίνοντας ότι με την ανεύθυνη πολιτική της έχει διαλύσει την κοινωνία και την μεσαία τάξη και έχει υποθηκεύσει με το Υπερταμείο την χώρα για 99 χρόνια.
Αναφέρθηκε στο ψευδές success Story της Κυβέρνησης με την μηδενική προσέλκυση επενδύσεων και με τη λυσσαλέα μείωση μισθών και συντάξεων.
Για τα εθνικά θέματα τέθηκε Υπέρ του συλλαλητηρίου που έγινε στην Θεσσαλονίκη αλλά και που θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα λέγοντας οτι ο λαός πρέπει αν εκφράζεται.
Αναφέρθηκε στο Κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών και δεσμεύτηκε δημόσια η νέα κυβέρνηση τη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επανεξετάσει το θέμα και να ανοίξει και πάλι το ΑΤ Φιλιατρών.
Κλείνοντας ο κ Βορίδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το 2018 θα είναι έτος εκλογών και κάλεσε σε εγρήγορση τον κόσμο για να βγει ισχυρή Κυβέρνηση η ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.