Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Δεν πηγαίνει στο "Survivor 2" o Νίκος Φρούσος

Αρνήθηκε την πρόταση για συμμετοχή του στο reality επιβίωσης "Survivor 2" που είχε δεχτεί πριν λίγο καιρό ο γνωστός και καταξιωμένος Φιλιατρινός Διεθνής ποδοσφαιριστής και μετέπειτα Σκάουτερ της Ανόρθωσης Κύπρου Νίκος Φρούσος.

Η Πληροφορία για ......

την πρόταση συμμετοχής του δικού μας Νίκου ήταν γνωστή στο Filiatra News από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου πληροφορία την οποία είχαμε θέσει στον κ Φρούσο ο οποίος εμφανίστηκε πολύ σκεπτικός για το αν ήθελε θα συμμετάσχει ενώ είχε δηλώσει στους υπευθύνους του ΣΚΑΙ ότι θέλει λίγο καιρό να το σκεφτεί. Απο το Filiatra News ζήτησε να μην δημοσιεύσει κάτι για την πληροφορία που είχαμε, προκειμένου να μείνει ανεπηρέαστος να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει.

H νεότερη ενημέρωση που έχουμε για το θέμα, αναφέρει ότι χθες ήταν η τελευταία μέρα που θα μπορούσε ο Νίκος να απαντήσει στην πρόσκληση της παραγωγής Acun Media.
Η τελική απάντηση που έδωσε στην παραγωγή ο Νίκος Φρούσος ήταν πως δεν επιθυμεί την συμμετοχή του στο δεύτερο Reality επιβίωσης.

Η Πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του πολύ επιτυχημένου παιχνιδιού του ΣΚΑΙ Survivor, θα γίνει στο πρώτο 15ημερο του Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.