Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Δημος Τριφυλίας: Διανομή τροφίμων σε απόρους

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους οικονομικά αδύναμους πολίτες της Τριφυλίας θα προσφέρει εορταστικό καλάθι με τρόφιμα για το .....

πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στις 28 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών από ώρα 11.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ

Το εορταστικό καλάθι θα περιέχει κοτόπουλο, μακαρόνια, τοματοχυμό, μυζήθρα, φέτα, λουκάνικα, κρασί και βασιλόπιτα.

Δικαιούχοι (193) οικογένειες με μέλη άνω του ενός: οι εγκεκριμένοι, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες καταστάσεις μηνός Νοεμβρίου μετά τη διασύνδεση ΚΕΑ - ΤΕΒΑ, του προγράμματος επισιτιστικής & βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ), με την επίδειξη αποδεικτικού εγγράφου ΑΜΚΑ.

Η ενέργεια αυτή είναι συμπληρωματική με τις υπάρχουσες κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος, με κυρίαρχο στόχο την κάλυψη των βασικών αναγκών των πλέον ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, που έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθειά όλων μας.

1 σχόλιο:

  1. Απορω την στηριξη αυτη για μια φορα τον χρονο με ενα κοτοπουλο μακαρονια κλπ. θα ειναι βοηθεια? Τι κανουν αυτες οι οικογενειες τον υπολοιπο χρονο? Ποιος προσπαθει να κανει φυγουρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.