Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

Γαργαλιάνοι: Σε εορταστική ατμόσφαιρα άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται από χθες η Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων καθώς χθες παρουσία πλήθους κόσμου και υπο την συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής οι τοπικοί άρχοντες φωταγώγησαν το ......

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της πόλης.

Μικροί και μεγάλοιικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα. Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων, η οποία νωρίτερα ξεκίνησε το μουσικό «ταξίδι» της στους δρόμους της πόλης, ενώ τα χριστουγεννιάτικα ακούσματά πλημμύρισαν την πλατεία των Γαργαλιάνων χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχίας με την χορωδία «Πολύμνια» να τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το τμήμα μπαλέτου του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων χόρεψε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Ευχές στους παρευρισκόμενους έδωσε ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων κ. Ανδρέας Ματθιουδάκης, με τον δήμαρχο Τριφυλίας κ Κατσίβελα στη συνέχεια να παίρνει το λόγο δίνοντας και αυτός με τη σειρά του τις καθιερωμένες ευχές, μετρώντας αντίστροφα προκειμένου να φωταγωγηθεί το δέντρο!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Να σημειωθεί πως στην πλατεία υπήρχε και ένα ξύλινο χριστουγεννιάτικο σπιτάκι το οποίο φιλοξένησε το bazaar συλλογών της πόλης των Γαργαλιάνων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.