Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτη επίθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα στη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη [ VIDEO ]

Τα λεγόμενα της δημάρχου Μάνδρας προκάλεσαν την έκρηξη του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Κωνσαντινέα.

Η παρουσία και τα λεγόμενα της δημάρχου Μάνδρας στην πρωινή ......

εκπομπή του Σκάι όπου ζητούσε συγκεκριμένες λύσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα προκάλεσε μια απίστευτη επίθεση από τον παριστάμενο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου Π.Κωνσταντινέα.

Η περιγραφή της Μάνδρας ως πόλης φάντασμα, η απαρίθμηση συγκεκριμένων αιτημάτων η απαίτηση να δοθούν συγκεκριμένες λύσεις και τον ισχυρισμό της Δημάρχου ότι "ομάδα αστυνομικών της ΟΠΚΕ που αντί να πάνε στην Μάνδρα φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού" προκάλεσαν την έκρηξη του κ. Κωνσταντινέα.

Ο βουλευτής υπέδειξε στη Δήμαρχο αντί να βγαίνει στα κανάλια και να λέει τα όσα λέει να πάει στα σπίτια των κατοίκων της Μάνδρας όπως της είπε.

«Μιλάτε πολύ, αυτές τις ώρες, αντί να κάνετε πράγματα» είπε ο βουλευτής στην Δήμαρχο.

Την κατηγόρησε μάλιστα ότι ενώ από το 2007 - το 2010 ήταν δήμαρχος και «είχε την πολεοδομία» δεν έκανε τίποτα για το θέμα των αδειών ανέγερσης κτισμάτων στα μπαζωμένα ρέμματα.

"Τι έκανε αυτή ως δήμαρχος το 2007-2010 και τώρα κατηγορεί την Ρένα τη Δούρου;» φώναζε και επέμενε ο βουλευτής Καλαμάτας Πέτρος Κωνσταντινέας ζητώντας απάντηση από την δήμαρχο της Μάνδρας.

Η κ. Κριεκούκη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση και προκάλεσε τον βουλευτή να πάει να πουλήσει τσαμπουκά στην Καλαμάτα. Του καταλόγισε άγνοια και αμορφωσιά λέγοντας ότι "Ο κυριος Κωνσταντινέας από τον τρόπο που μιλάει, πρέπει να είναι και πολυ χαμηλό μάλλον το μορφωτικό του επίπεδο" ενώ σχολίασε σκωπτικά όταν έμαθε την πρότερη ιδιότητα του βουλευτή "εσείς αναδειχθήκατε από το ποδόσφαιρο, εγώ από την δημόσια εκπαίδευση".

Την έκρηξη του Κωνσταντινέα δεν άφησε ασχολίαστη ο Γιώργος Αφτιάς λέγοντας του "Άκου παλικάρι μου..... Εσυ κράταγες σφυρίχτρα και έπαιζες στα ντέρμπυ. Σωστά? Κάτσε στην σφυρίχτρα, να κάνω εκπομπή".
Και πιο μετα που συνέχισε ο Κωνσταντινέας να είναι ερειστικός στην δήμαρχο ο Αφτιάς τον ρώτησε "Που νομίζεις ότι είσαι" Στο φούρνο σου?"

Και αρνήθηκε ότι είχε ως δήμαρχος την ευθύνη της πολεοδομίας αλλά δεν απάντησε για τα μπαζωμένα ρέμματα του δήμου.

Ο κ. Κωνσταντινέας σε πολύ υψηλούς τόνους την κατηγόρησε για λαϊκισμό φωνάζοντας "εδώ έχουμε νεκρούς ανθρώπους".

Δείτε το απολαυστικό κράξιμο που έφαγε ο Κωνσταντινέας τόσο από την Δήμαρχο Μάνδρας όσο και από τον Αφτιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.