Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η Εράνη καταγγέλει την ιστοσελίδα taklin.gr για χρήση χωρίς την συγκατάθεση κανενός του ονοματος του Σωτήρη Λυμπερόπουλου. Τι απαντά η ιστοσελίδα

Με ανακοίνωση της η Εράνη Φιλιατρών καταγγέλλει την Αθλητική ιστοσελίδα Taklin.gr για αυθαίρετη είσπραξη χρημάτων από επαγγελματίες των Φιλιατρών ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ, για μετάδοση του αγώνα Πανθουριακός - Εράνη την Κυριακή το μεσημέρι και μάλιστα χρησιμοποιώντας το όνομα του Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το ΔΣ του ΑΠΣ ΕΡΑΝΗ καταγγέλλει την ενέργεια των ανθρώπων της ηλεκτρονικής εφημερίδας takling.gr οι οποίοι χθες Σάββατο χωρίς την ενημέρωση και την συγκατάθεση την δική μας αλλά και του ποδοσφαιριστή μας κ. Σωτήρη Λυμπερόπουλου, του οποίου το όνομα χρησιμοποίησαν, εισέπραξαν χορηγίες από επαγγελματίες των Φιλιατρών για την μετάδοση του σημερινού αγώνα μεταξύ Εράνης και Πανθουριακού.

Οι υπεύθυνοι του takling.gr δεν μπήκαν στην διαδικασία να απολογηθούν δημοσία για την ανωτέρω πράξη η οποία μπορεί να θεωρηθεί εξαπάτηση και ως εκ τούτου εάν σε άμεσο χρονικό διάστημα δεν αποκατασταθεί η πραγματικότητα είμαστε στη δυσάρεστη θέση να λαβουμε τα απαιτούμενα νόμιμα μέσα για να διασφαλίσουμε τους ανθρώπους της ομάδας μας αλλά και τους επαγγελματίες της περιοχής μας.

Επιπλέον θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στην ομάδα της Θουριας για την νίκη της αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά η ομάδα μας έγινε το θύμα κάποιων που δεν θέλουν το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο να προοδεύσει. Εμείς παύουμε να τα παίρνουμε όλα σαν ανθρώπινα λάθη και ευτυχώς που υπάρχει η τηλεόραση και μας επιβεβαιώνει.

Τι έχει συμβεί.

Πρίν τον αγώνα Η αθλητική ιστοσελίδα Taklin.gr είχε πρόθεση να προβάλει ζωντανά τον αγώνα ανάμεσα στον Πανθουριακό και την Εράνη που θα διεξαγόταν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 15:00

Προς τον σκοπό αυτό έστειλαν δυο άτομα στα Φιλιατρά προκειμένου να εισπράξουν χορηγίες από επαγγελματίες των Φιλιατρών προκείμενου να διαφημιστούν κι όλας κατά την διάρκεια του αγώνα στο Video.
Η επίσκεψη στους επαγγελματίες έγινε χρησιμοποιώντας το όνομα του Σωτήρη Λυμπερόπουλου χωρίς καμία προηγούμενη -όπως καταγγέλεται από την Εράνη- ενημέρωση.

Οταν ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος έμαθε τι έγινε, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποποιήθηκε καθε ευθύνη για την ενέργεια των εν λόγω Κυρίων από το taklin.gr διευκρινίζοντας ότι η χρήση του ονόματος του έγινε χωρίς την άδεια του και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος του.

Η Ανάρτηση του Σωτήρη αναφέρει:



Στην ανάρτηση του Σωτήρη απάντησε ο Υπεύθυνος της ιστοσελίδας Γιάννης Σταματογιαννόπουλος ο οποίος εμφανίστηκε απολογητικός λέγοντας πως "Ότι έγινε έγινε απο λάθος των δύο αυτών ανθρώπων και σε καμία περίπτωση δεν έγινε για να σπιλώσει το όνομα σου...."
Δείτε τι επακριβώς έγραψε.
Κλίκ στη εικόνα


Σήμερα Δευτέρα ο Υπεύθυνος της ιστοσελίδας κ Γιαννης Σταματογιαννόπουλος με δημοσίευμα του στην σελίδα Taklin.gr αναφέρεται στο περιστατικό καταγράφοντας την δική του πλευρά.

Αγαπητέ Σωτήρη Λυμπερόπουλε,

Με ξάφνιασες πολύ χθες που είδα στον τοίχο σου να έχεις αναρτήσει ένα κείμενο και να καταφέρεσαι εναντίον του taklin.gr λέγοντας πράγματα που απλά πλησιάζουν την πραγματικότητα αλλά δεν είναι η αλήθεια για το περιστατικό που σημειώθηκε στα Φιλιατρά χθες το πρωί.

Με ξάφνιασες πραγματικά γιατί με είχες καλέσει στο τηλέφωνο και είχαμε μιλήσει τρείς φορές πέντε περίπου ώρες πριν γράψεις το κείμενο. Και τις τρείς φορές που μιλήσαμε σου ζήτησα ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και σου ξεκαθάρισα ότι αυτό που έγινε με τους δύο ‘’πωλητές’’ που ήρθαν στα Φιλιατρά και πήραν χορηγίες για την ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν (δηλαδή να επικαλούνται ονόματα ποδοσφαιριστών της εκάστοτε ομάδας για να πάρουν χρήματα).

Πραγματικά έμαθα και εγώ από κάποιους φίλους που έχω στα Φιλιατρά ότι οι πωλητές ανέφεραν το όνομα σου αλλά όχι σε όλους τους καταστηματάρχες και δεν το ανεφεραν για κακό – το εγκώμιο σου έπλεκαν. Στους περισσότερους είπαν ότι τους στέλνει ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος (Εγώ δηλαδη, ο εκ των ιδιοκτήτων του taklin.gr).

Το ότι χρησιμοποίησαν το όνομα σου (έλεγαν ότι σε γνωρίζουν μου είπαν) ήταν ένα μεγάλο λάθος ‘’διαφημιστικό τρικ’’ που όλοι ξέρουμε ότι κάνουν οι »πωλητές’’ . Πραγματικά εγώ σου ζητάω και σήμερα μια συγνώμη αν και δεν γνώριζα τίποτα για την τακτική τους αυτή που ακολούθησαν.

–Δύο πράγματα με πείραξαν όμως πολύ από την συμπεριφορά σου, το πρώτο είναι ότι χθες και στα τρία τηλεφωνήματα που μιλήσαμε σου είπα ότι το βράδυ που θα επιστρέψω σπίτι μου θα βγάλω ανακοίνωση ζητώντας συγνώμη και θα επιστρέψω και τα χρήματα (ή θα τα κάνω χορηγία στην ομάδα της Εράνης) και ενώ εσύ με διαβεβαίωσες πως θα περιμένεις την ανακοίνωση μου και φυσικά δεν θα δώσεις έκταση στο θέμα, είδα ότι έσπευσες να ανεβάσεις αυτό το κείμενο :




Αφού προτίμησες λοιπόν εσύ το facebook (την ώρα που ήμουν έτοιμος να γράψω στο taklin.gr ένα άρθρο για να απολογηθώ και να σου ζητήσω συγνώμη για το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί), τότε εγώ σου απάντησα μέσω του ιδίου μέσου και κάτω από την ανάρτηση σου σχολίασα :

Κλίκ στη εικόνα


Αμέσως μετά μιλήσαμε και είπαμε ότι η παρεξήγηση τελείωσε εκεί. Μίλησα με τον αντιπρόεδρο τον ταμία και τον γενικό αρχηγό της Εράνης, τους εξέφρασα την συγνώμη μου για το περιστατικό και όλοι συγκαταβατικοί απέναντι μου, μου δήλωσαν την επιθυμία τους για μελλοντική συνεργασία. Με τον Ταμία και τον Γεν. Αρχηγό της ομάδας σας μίλησα και σήμερα στο γήπεδο του Κορδία και η συζήτηση μας ήταν στο ίδιο φιλικό κλίμα.

–Αφού λοιπόν όλα έχουν τελειώσει εκεί, (αυτό είναι το δεύτερο που με πείραξε) έρχομαι σήμερα το βράδυ σπίτι μου και διαβάζω επίσημη ανακοίνωση της Εράνης:

Αυτή η ανακοίνωση φυσικά και δεν συνάδει με το ότι όλα είναι καλά μεταξύ μας και ότι έχεις καταλάβει ότι το taklin.gr δεν έφερε καμία ευθύνη για τα λεγόμενα των ανεξάρτητων πωλητών. (Εμένα στα τηλέφωνα μου έλεγες ότι κατάλαβες και ότι όλα καλά και δεν θα δώσεις έκταση στο θέμα. Οι συνεργάτες σου με διαβεβαίωναν το ίδιο ακριβώς πραγμα σε όλα μου τα τηλεφωνήματα πάνω από 10 φορές που μίλησα).

Έμαθα λοιπόν ότι οι περισσότεροι σύμβουλοι ήταν εναντίων της ανακοίνωσης που έκανες μέσω του επίσημου site της Εράνης αλλά εσύ επέμενες να την κάνεις με το έτσι θέλω.

Ξάδελφε το μεγάλου Νίκου Λυμπερόπουλου σε παρακαλώ πολύ μην προσπαθείς να ανοίξεις κόντρα μαζί μου ούτε με το taklin.gr με σκοπό την προβολή σου, δεν θα σου κάνω την χάρη εγώ αλλά ούτε και οι συνεργάτες μου να σε προβάλουμε μέσω των ανακοινώσεων που κάνεις νομίζοντας ότι θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου για όλα αυτά!

Προτιμάμε να αναφερόμαστε στην φοβερή δουλειά που κάνεις στις ακαδημίες της Εράνης, στο πάθος που δείχνεις μέσα στο γήπεδο και στον επαγγελματισμό που σε διακρίνει ακόμα και σήμερα κάνοντας καθημερινά προπονήσεις. Αυτά μας ενδιαφέρουν εμάς εδώ στο taklin.gr

Τέλος να αναφέρω ότι αυτά τα πράγματα (ανακοινώσεις ενώ έχεις πει πως δεν θα κάνεις τίποτα, και να χρησιμοποιείς την επίσημη σελίδα της ομάδας για προσωπική κόντρα ) μικραίνουν πολύ την ομάδα που έχει κάνει γνωστά τα Φιλιατρά σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

*Τα άλλα που αφήνεις αιχμές για την σημερινή διαιτησία του Νίκα πάλι μέσω της επίσημης σελίδας της Εράνης δεν τα σχολιάζω καθόλου γιατί όπως λες και μόνος σου ‘’ευτυχώς που υπάρχουν οι κάμερες’’

Πάμε τώρα να κάνουμε κάποια πράγματα γνωστά στους αναγνώστες μας….

Το taklin.gr από την προηγούμενη χρονιά είχε ξεκινήσει να μεταδίδει ζωντανά αγώνες του τοπικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου σαν τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο (πρ. Πανθουριακού) και ο άνθρωπος κάλυψε όλα τα έξοδα για τις μεταδόσεις που έγιναν.

Φέτος λοιπόν, εμείς κάναμε το παραπάνω βήμα και πάλι με την βοήθεια του κ.Χριστόπουλου, αγοράσαμε έναν εξοπλισμό της τάξης των 7.000 ευρώ για να μπορούμε να κάνουμε της μεταδόσεις μας με καλύτερη ποιότητα εικόνας (Αυτή τη στιγμή έχουμε αποδεδειγμένα την καλύτερη ποιότητα από όλα τα live stream που γίνονται σε αγώνες ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα).

Από την αρχή της χρονιάς έχουμε καλύψει αγώνες των : Πανθουριακός, Παμίσος, Ομόνοια, Αναγέννηση Παραλίας, Ηρακλής Κυπαρισσίας, Ασπρόχωμα, Τέλος Άγρας, Σπερχογεία, Καλό Νερό, Διαγόρας Κοπανακίου, Παπαφλέσσας Άμφειας, Εράνη Φιλιατρών, Φαραί, Εθνικός Μελιγαλά, και πραγματικά δεν έχουμε βγάλει τα έξοδα κάλυψης των αγώνων αυτών.

Μια ζωντανή μετάδοση εκτός από τα έξοδα του καμεραμαν και του σπικερ έχει έξοδα για τον ΟΤΕ που πληρώνουμε για την απομακρυσμένη σύνδεση, βενζίνες και εργατοώρες δικές μας και πολλά άλλα οπότε το κόστος της μετάδοσης ξεπερνάει τα 250 ευρώ. (αν σκεφτείτε ότι οι σοβαροί πωλητές ζητάνε το 50% + τις βενζίνες τους για να φέρουν χορηγίες, θα καταλάβετε ότι για να βγάλουμε τα 250 πρέπει να βρούμε πάνω από 50 χορηγούς – πράγμα απίθανο! Οπότε κοιτάμε να μην μπαίνουμε πολύ μέσα σε κάθε μετάδοση και να πληρώνουμε το χόμπι μας όσο πιο λίγα μπορούμε).

Το ‘’κανάλι’’ των ζωντανών μεταδόσεων το τραβάω μόνος μου οργανωτικά και ευτυχώς έχω την στήριξη των παιδιών που δουλεύουν για το taklin.gr (Ηλίας Τσώλης – Γιώργος Αγάστρας – Βασίλης Καίσαρης) και καταφέρνω να βγάλω στον »αέρα» αυτά τα δύο παιχνίδια που βλέπετε κάθε εβδομάδα.

Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ και αν δεν έπρεπε να βγω για να καλύψω τον συνεργάτη μου Παναγιώτη Κουντάνη, καθώς και τα παιδιά που προανέφερα, μαζί με τους δύο τεχνικούς μας, Μιχάλη Σκλάβο και Ηλία Κλιμεντίδη, δεν θα σχολίαζα καθόλου την ανακοίνωση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου, απλά πρέπει να ξεκαθαρίσω την θέση όλων των συνεργατών μου και να πω ότι δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό μιας και το κομμάτι του Live Stream το έχω αναλάβει εγώ προσωπικά. Οπότε οι όποιες ευθύνες έστω και για την επιλογή των »πωλητών» που μπορεί να υπάρχουν, βαραίνουν μόνο εμένα.

Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, η Εράνη είναι πολύ αγαπητή και συμπαθείς ομάδα και αφού ο κ. Λυμπερόπουλος είναι »παιδί» της Εράνης, τον συγχωρώ για το ότι έκανε το »σκοινί κορδόνι» και προσπάθησε να ξεκινήσει πόλεμο ανακοινώσεων απλά ξεκαθαρίζω ότι δεν θα παίξω αυτό το παιχνίδι (αν θέλει να κάτσει τέρμα να του ρίξω 5 πέναλτι και ο νικητής να κεράσει λουκούμια).

* Οι ζωντανές μεταδόσεις θα συνεχιστούν κανονικά και θα γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι όπως από την αρχή της παρουσίας μας στα αθλητικά δρώμενα την Μεσσηνίας και όχι μόνο.

Με Φιλικούς χαιρετισμούς προς όλους τους αναγνώστες,

Γιάννης Σταματογιαννόπουλος

Taklin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.