Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Με καραμπίνες έλυσαν τις διάφορες τους αθίγγανοι στο Κοπανάκι. Δυο σοβαρά τραυματίες - και τρεις ελαφρότερα.

Από τον Δημήτρη Γιαννόπουλο στο Kopanaki News
ΝΕΟΤΕΡΑ


Ανάστατη η τοπική μας κοινωνία από το επεισόδιο και ένα από τα θύματα φιλήσυχος συμπολίτης μας, που έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας με τραύματα στο κεφάλι στην κοιλιά και στα πόδια.

(Ο συμπολίτης μας .....

έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τριπόλεως, όπου αναμένετε να χειρουργηθεί στο πόδι και υπάρχει κίνδυνος ακρωτηριασμού).

Ο πρόεδρος του χωριού ανάστατος, μας δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι 3 τέταρτα χρειάστηκαν για να εμφανιστούν οι αστυνομικές δυνάμεις και ότι γενικότερα η αστυνόμευση στην περιοχή μας, μετά την απομάκρυνση του αστυνομικού μας τμήματος είναι ελλιπέστατη.

Τα επεισόδια εξελίχθησαν στο κατάστημα «Ιστορικό» στην πλατεία του χωριού μας.

ΣΧΟΛΙΟ
Κοζομπόλη - Κωνσταντινέα τα βλέπετε τα έργα σας???
Θα τα δείτε στις εκλογές όταν θα πάρετε τις γλουτιαίες σας περιοχές και θα 'ρθείτε να ζητήσετε ψήφο....

ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μίλησαν στο Patrisnews, όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ρομά είχε φραστικό επεισόδιο με θαμώνα του καταστήματος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η λογομαχία δεν άργησε να εξελιχθεί σε συμπλοκή, η οποία έληξε χάρη στην επέμβαση άλλων θαμώνων.
Ο δράστης απωθήθηκε από το μαγαζί, επέστρεψε όμως μετά από λίγο, κρατώντας μια καραμπίνα, στάθηκε λίγο έξω από την πόρτα του καταστήματος και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, με αποτέλεσμα να σπάσει τη βιτρίνα και να προκαλέσει τον σοβαρό τραυματισμό ενός θαμώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα μέτρα μακρύτερα ήταν και ο αδελφός του δράστη, ο οποίος επίσης άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, τραυματίζοντας ένα άτομο στο πόδι, ενώ τραυματίστηκαν ακόμα -υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες- άλλα τρία άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.