Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Επαναλειτουργεί το Δημόσιο ΚΤΕΟ Μεσσήνης

Ξεκίνησε εκ νέου η λειτουργία του δημόσιου ΚΤΕΟ, όπως ανακοίνωσε χθες η τοπική αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, ενώ στα όσα είπε δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι αιχμές για «πατερούληδες» και για αυτούς που θέλουν να έχουν «πολιτική παρουσία ή προσωπικά οφέλη».
Αν και αρχικά .....

είπε ότι δε θέλει να δώσει συνέχεια στις εντάσεις, συνέχισε λέγοντας ότι «ο ρόλος της αιρετής Περιφέρειας και όσων υπηρετούν σε αυτή, είναι πρωτίστως να υπηρετούν τους πολίτες και το δημόσιο συμφέρον, και δεν αναγνωρίζει σε κανέναν τρίτο πλεονέκτημα έναντι αυτού και ιδιαίτερα σε κάποιον που το παίζει “πατερούλης” στο Δημόσιο ΚΤΕΟ και σπεύδει κάθε φορά που επίκειται η πιστοποίησή του να κινδυνολογεί».

Επαναλειτουργία
Ανακοίνωσε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πιστοποίησης του ΚΤΕΟ, ενώ από 3 Σεπτεμβρίου έληξε και το θέμα στην ηλεκτροδότηση λόγω σοβαρής βλάβης.

«Για την πιστοποίηση, η πρώτη ενέργεια από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας έγινε στις 19 Ιουνίου. Πολύ έγκαιρα, λοιπόν, και πολύ πρωθύστερα των ανακοινώσεων του οποιουδήποτε ξεκίνησε η διαδικασία, ενώ στις 30 Ιουνίου εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή και η δαπάνη. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, όπως γίνεται κάθε χρόνο, και κάθε κινδυνολογία εντάσσεται στην ανάγκη του οποιουδήποτε να έχει παρουσία πολιτική ή δεν ξέρω ποια προσωπική ωφέλεια από αυτή την κινδυνολογία.
Όσον αφορά στη βλάβη, η οποία αποκαταστάθηκε με εργασία και Σαββατοκύριακα από τους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ, θέλω να πω ότι από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας και των αιρετών δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση και καμιά προσπάθεια να διακοπεί η λειτουργία του ΚΤΕΟ.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους υπαλλήλους που υπηρετούν στο ΚΤΕΟ για όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν, προκειμένου η βλάβη να αποκατασταθεί, καθώς ήταν σοβαρή και μη προβλέψιμη. Να γνωστοποιήσω ακόμα ότι κανένας δε δικαιούται να εκμεταλλεύεται την υπηρεσιακή του θέση, ούτε τις φιλότιμες και ευσυνείδητες προσπάθειες των υπαλλήλων μας, για να αποκομίσει δικά του πολιτικά οφέλη, για να χτίζει οποιαδήποτε προσωπική πολιτική καριέρα», τόνισε- μεταξύ άλλων- η κα Αλειφέρη.

Τέλος, διευκρίνισε ότι η διακοπή λειτουργίας του είχε να κάνει αποκλειστικά με τη βλάβη και όχι με την πιστοποίηση, η οποία λήγει τέλος Σεπτεμβρίου

ΘΑΡΡΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:
Επιθεωρήσεις – επανέλεγχοι οχημάτων στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.