Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ηχηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε «ελέω θεού» υποψήφιους βουλευτές

Λύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έδωσε σήμερα ο Αρχηγός της ΝΔ Κυριακος Μητσοτάκης σε θέμα που ανέκυψε με την υποψηφιότητα που προανήγγειλε για τον γιό του Παναγιώτη ο επι 30 χρόνια Βουλευτής της ......

Β Πειραιώς της ΝΔ Γιάννης Τραγάκης.

Ο κ. Τραγάκης σε συνέντευξη του είχε δηλώσει:
"Εχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές - θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης".

Μτα από αυτήν την δήλωση Το γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία απορρίπτει την υποψηφιότητα του γιου του κ Τραγάκη Παναγιώτη και σε αυστηρό ύφος τονίζει ότι δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει συγκεκριμένα:

"Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές.
Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του Προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του Κόμματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.