Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στους Άνω Μπλεμενιάνους Κυπαρισσίας

ΝΕΑ 3η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:04

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πάνω από το χωριό Ανω Μπλεμενιάνοι στην Κυπαρισσία στην περιοχή το μεσημέρι του Σαββάτου σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.
Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής που επιχειρεί για την κατάσβεσή της αλλά η κατάσταση είναι .....

ανησυχητική, καθώς η φωτιά βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό, ενώ κατακαίει δάσος και ελιές. Επί τόπου βρίσκονται δέκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο και τρία αεροσκάφη PZL.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μέτωπο έχει ήδη μήκος πάνω από 800 μέτρα.

Ηδη στην περιοχή υπάρχει δύναμη Πυροσβεστών απο Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους ενώ στην μαχη της κατάσβεσης επιχειρούν και 3 PZL και 1 ERICSSONΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:50
Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες έχει τεθεί υπό έλεγχο ενώ έχουν σταματήσει οι ρίψεις νερού από αέρος.

ΝΕΑ 2η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:04
Νέες πληροφορίες ναφέρουν ότι υπάρχει αναζωπύρωση της Φωτιάς στην περιοχή των Ανω Μπλεμενιάνων. Στην προσπάθεια κατάσβεσης επιχειρούν εκ νέου πυροσβεστικα αεροπλάνα.
Για ότι νεότερο θα ενημερώσουμε

ΝΕΑ 3η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:04
Σύμφωνα με νεώτερη πληροφόρηση η φωτιά έχει τεθεί υπο πλήρη έελγχο. Δυναμη της πυροσβεστικής παραμένει στο σημείο για τυχούσα αναζωπύρωση.
Ο Δήμος Τριφυλίας από την πρωτη στιγμή κινήθηκε άμεσα και διανοιξε δρόους για να φτασουνστο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστική νώ υπήρχε κα ανοικτή γραμμήγ με τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής κ. Καπέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.