Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

COSMOTE TV: Bundesliga, αναβαθμίσεις, FOX Play και ψηφιακά κανάλια

Μια ακόμη αναβάθμιση λογισμικού για τους δέκτες της COSMOTE TV αναμένεται αν όλα πάνε βάσει προγράμματος, γύρω στα μέσα Ιουλίου. Πέρα από διορθώσεις μικροπροβλημάτων και βελτιώσεις για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα στη θέαση προγραμμάτων, τη νέα αναβάθμιση θα συνοδεύουν μερικά ακόμη σημαντικά χαρακτηριστικά:....

· Λογικά θα έχουμε την προσθήκη στην υπηρεσία COSMOTE TV Plus, σε ξεχωριστή ενότητα, του FOX Play που θα δίνει τη δυνατότητα στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV να έχουν "on demand" πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο από τα studio παραγωγής της FOX.

· Το νέο λογισμικό θα προσθέσει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να λαμβάνουν τα επίγεια ψηφιακά κανάλια μέσω ενός ειδικού USB DVB-T stick που θα διατίθεται από τα καταστήματα και τους συνεργάτες της COSMOTE TV.

· Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης των μενού της υπηρεσίας REPLAY TV.

Ακόμη από Σεπτέμβρη- Οκτώβρη αναμένονται σημαντικές εξελίξεις και στο μέτωπο της νέας υπηρεσίας multi room που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια της πλατφόρμας στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να έχει σπίτι του μέχρι και τρείς (3) αποκωδικοποιητές, ώστε να επιλέγει ανεξάρτητα τι θα παρακολουθήσει είτε στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιο του.

Αθλητικά

Κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία ανανέωσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μεταξύ της Bundesliga και της COSMOTE TV. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και έτσι το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα συνεχίσει να μεταδίδεται για ακόμη μια χρονιά στα αθλητικά κανάλια της COSMOTE TV.

Το ενδεχόμενο ένταξης του αθλητικού καναλιού FOX SPORTS HD φαίνεται να εξετάζει αρκετά σοβαρά η συνδρομητική πλατφόρμα του Αμαρουσίου. Το περιεχόμενο του καναλιού περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως Αμερικανικών sports, όπως NFL, NHL, MLB , PGA Tour , NCAA και άλλα. Αν υπάρξει κάτι δεδομένο θα επανέλθουμε.

Digital Tv Info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.