Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Για δευτερη συνεχή χρονιά συμμετοχή του Δήμου Τριφυλίας στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Ο Δήμος Τριφυλίας για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στην έκθεση Πολιτισμού, Τουρισμού και Γαστρονομίας «Ελλάδος Γεύση» που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 18 έως 21 Μαΐου 2017, με δικό του περίπτερο 100 τ.μ. και τη συμμετοχή ....

Τριφύλιων παραγωγών και επαγγελματιών.

Ο Δήμος μας θα δώσει το παρόν για να προβάλει τις φυσικές του ομορφιές, την παραγωγική του φυσιογνωμία με τα υψηλής ποιότητας αγροτικά του προϊόντα, την πολιτιστική του δράση και να καταφέρει να μπει στη λίστα επιλογής ταξιδιωτικών προορισμών για επισκέπτες και τουρίστες.
Παράλληλα με την έκθεση θα λειτουργεί «Ελληνικό Παντοπωλείο». Σεφ θα μαγειρέψει και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τοπικά πιάτα και παραδοσιακά αποστάγματα.

Τα χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ), του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και του Συλλόγου Γυναικών Κοπανακίου «Καλλιπάτειρα» ένωσαν την ικανότητά τους, το κέφι τους και την αγάπη τους για το τόπο μας και θα παρουσιάσουν την ημέρα των εγκαινίων, 18 Μαΐου και ώρα 8.30 μ.μ., ελληνικούς Μεσσηνιακούς χορούς σε συνδυασμό με θεατρικό δρώμενο, με θέμα το ευλογημένο προϊόν του τόπου μας την ελιά.

Το Σάββατο, 20 Μαΐου ώρα 7.00 έως 8.00 μ.μ. θα μαγειρέψουν διακεκριμένοι σεφ με πρώτες ύλες από τον τόπο μας και θα κεράσουμε τους επισκέπτες μας παραδοσιακές γεύσεις και αποστάγματα.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων & Κοιν/των Ελλάδος, με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.
Χορηγοί επικοινωνίας : η Εφημερίδα Realnews και το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σας προσκαλούμε να είστε κοντά μας. Βοηθήστε μας να δείξουμε την όμορφη πλευρά της Τριφυλίας, να κάνουμε γνωστό το Δήμο μας, να προσελκύσουμε Έλληνες και ξένους επισκέπτες, να αναδείξουμε την Τριφυλία σε εξαιρετικό τουριστικό προορισμό.
Παρακαλούμε κοινοποιήστε την πρόσκληση στα μέλη του Συλλόγου σας και ελάτε όλοι στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου να αναδείξουμε τον τοπικό μας πλούτο.

Ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης : Πέμπτη 17.00-22.00 & Παρασκευή, Σάββατο , Κυριακή 10.30-22.00
Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 18/5 στις 19.00.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.