Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Τοποθετηση της Αντωνίας Μπούα για τις δηλωσεις Καμμένου

Συνεχή είναι τα πλήγματα και η αναταραχή στην Ελληνική κοινωνία. Με αφορμή την απόφαση αναδιάταξης των στρατοπέδων στη Χώρα μας, διαφαινεται πως πρόκειται για άστοχη πολιτική αποφαση που εκ των χρόνιων παλινωδιών, δεν παραπέμπει σε κάποιο συνολικό κοστολογημένο σχεδιασμό παρά σε απόφαση του γονάτου, ενω συγχρόνως, διεφάνησαν εμμονές και εμπάθειες που προβληματίζουν.

Ο κ. Καμμενος στην .....

επιχειρηματολογία του για τη δυσμενή εξελιξη της υπόθεσης του ιστορικού στρατοπέδου Καλαμάτας, οπου ανατρέπονται πρόσφατες καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις περι παραμονής και συνέχισης της λειτουργίας του, κατα την προσφιλή του τακτικη, επιλεγει το δρομο της λάσπης και της σπίλωσης, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνια και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα .

Η ατυχής ανάμειξη στην παράδοξη επιχειρηματολογία του κ. Καμμένου,του άξιου ποιμενάρχη Μεσσηνίας κ.Χρυσοστομου, διατρανώνει πως στη Χώρα μας ο πολιτικός πολιτισμός και η σοβαρότητα, αποτελούν οριστικά παρελθόν και στο βωμό της αποσεισης ευθυνών και παραπληροφόρησης, δυστυχώς ολα γίνονται πλέον!

Αντωνια Μπουζα

Περιφερειακη Συμβουλος Πελοποννησου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.