Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ανρίδρση Λαμπρόπουλου για το κλείσιμο του 9ου Σ.Π. Καλαμάτας.

Τις τελευταίες ημέρες , επιβεβαιώθηκαν , από τα πλέον επίσημα χείλη , οι φόβοι μας για το κλείσιμο του 9ου Σ.Π που εδρεύει στην πόλη μας .

Τα επιχειρήματα ....

για το κλείσιμο είναι ψεύτικα.

● Οι δήθεν οικονομικοί λόγοι που επικαλούνται δεν ευσταθούν , διότι το στρατόπεδο είναι καινούργιο και έχει μικρό κόστος συντήρησης .

● Οι λόγοι γενικότερης αναδιάρθρωσης , που επίσης επικαλούνται , ούτε αυτοί ισχύουν , διότι παραμένουν τα κέντρα νεοσυλλέκτων στον Αυλώνα Αττικής και στην Θήβα και επιπρόσθετα δημιουργούνται άλλα στην Λάρισα , την Ξάνθη και την Κρήτη.
Εκτός και αν θεωρούν τα παραπάνω στρατόπεδα ως ευρισκόμενα στα σύνορα .

● Αυτό που επίσης γράφεται για παρουσίαση των νεοσυλλέκτων κα’ ευθείαν σε μονάδες των συνόρων , αν αληθεύει , δοκιμάστηκε πιλοτικά το 2005 , απέτυχε και δεν προχώρησε.

● Αντίθετα , πάντοτε και παντού τα κέντρα νεοσυλλέκτων , βρίσκονται στα μετόπισθεν όπου εκεί παίρνουν οι νεοσύλλεκτοι την βασική τους εκπαίδευση και αφού ορκιστούν προωθούνται στα σύνορα σε περιόδους τόσο ειρήνης όσο και πολέμου .

Επιπρόσθετα το στρατόπεδο της Καλαμάτας μπορεί να συγκεντρώσει όλη την Πελοπόννησο , επειδή είναι καινούργιο που σε συνδυασμό με τις άριστες κλιματολογικές συνθήκες θα παρέχει την καλλίτερη διαβίωση και εκπαίδευση στους νέους μας .

Το 9ον Σύνταγμα που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στους αγώνες του Έθνους και που έχει στηρίξει οικονομικά την Καλαμάτα και τον Νομό , κλείνει πλέον με απόφαση των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου.
Σ
ε όποιον είναι αντίθετος και υψώνει φωνή διαμαρτυρίας του απαντούν με λάσπη , όπως προχθές συνέβη με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο.

Οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος αφού δεν προχώρησαν τα έργα που αφορούν τον Νομό μας και δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη για τους δρόμους Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και Τσακώνα – Καλό Νερό , τώρα κλείνουν και το στρατόπεδο .

Οι Μεσσήνιοι , που τους έδωσαν στην παρούσα Βουλή , τρεις Βουλευτές , δεν ξεχνούν.

Η ώρα της τιμωρίας δεν θα αργήσει . -

ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.