Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Φιλιατρά: Χωρίς ρεύμα επι 6 ώρες η μισή πόλη λόγω βλάβης σε κολόνα

Λίγη βροχή ήταν αρκετή για να δημιουργήσει συσκότιση για όλη την νύχτα από την μια το βράδυ μέχρι τις 7:30 το πρώι στη μισή πόλη των Φιλιατρών και συγκεκριμένα σε όλη την νότια Πλευρά της πόλης, Ολόκληρος ο Πεζόδρομος, μέχρι την .....

Παναγία και μέχρι σχεδόν το βενζινάδικο στην έξοδο προς Γαργαλιανους και Δυτικά από την πλατεία μέχρι το Λιμεναρι.

Σύμφωνα με το προϊστάμενο του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών η βλάβη προκλήθηκε από σοβαρή που ξέσπασε στην μια τα ξημερώματα στην κολόνα της ΔΕΗ που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Λιμεναριού.

Αν και η ενημέρωση για την βλάβη έγινε άμεσα ακόμα και στον προϊστάμενο, λόγω της βροχής και της νύχτας, και ελλείψει προσωπικού, η αποκατάσταση δεν ήταν εφικτή. Με το πρώτο φως της ημέρας και ενώ η βροχή είχε σταματήσει συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ ανέλαβε να αποκαταστήσει την βλάβη και η ηλεκτροδότησης έγινε λίνα λεπτά μετά τις 7 το πρωί.

Όπως τόνισε ο πρόϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ το βράδυ δεν υπάρχει βάρδια στο πρακτορείο του ΔΕΔΔΗΕ Φιλιατρών γιατί δεν υπάρχει προσωπικό.
Για οτιδήποτε συμβεί οι πολίτες μπορούν να ενημερώνουν για βλάβες στον ΔΕΔΔΗΕ Καλαμάτας που λειτουργεί όλο το 24ωρο στα παρακάτω τηλέφωνα.

Από σταθερό και κινητό: 10 500

Σταθερό τηλ: 2721 0 97 878 και
                     2721 0 45 835

Στον χάρτη μπορείτε να δείτε τη περιοχή με σκίαση που έμεινε χωρίς ρεύμα ενω στο σημείο με το κόκκινο χρώμα είναι η εστία της βλάβης.
Κλίκ επάνω στον χάρτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.