Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ροδίτης ιερέας "λιθοβολεί" τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ

Ιερέας από τη Ρόδο μετά τη λειτουργία τα «ψάλλει» στην κυβέρνηση και τους άθεους. Αφορμή είναι οι δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την μεταφορά του Αγίου Φωτός.

Στο παρακάτω βίντεο, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο ιερέας κάνει .....

σφοδρή επίθεση και δηλώνει:
«Όλοι οι άθεοι παίρνουν συντάξεις 7-8 χιλιάδες ευρώ το μήνα, χωριστά τα έξτρα τους. Δυστυχώς αυτοί οι άθεοι παίρνουν, παίρνουν, παίρνουν... Είναι άθεοι είναι κλέφτες, είναι απατεώνες, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, τα ρεμάλια, είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν ακούσατε που είπαν για το Άγιο Φως, να κοπεί γιατί λέει ξοδεύεται το κράτος; Στραβάρα τους, ντροπή στα μούτρα τους. Μην τους πιστεύετε. Είναι άθεοι, είναι κλέφτες, είναι απατεώνες, είναι ανεπρόκοποι, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, και μας διοικούν αυτά τα ρεμάλια. Αυτοί είναι, κι όποιος θέλει αν του βαστάει ας έρθει εδώ…».

«Αυτές τις άγιες μέρες όλοι να είμαστε στις εκκλησίες, να καταλάβουν ότι δεν παίζουμε με τη θρησκεία μας» λέει.

Ποιός είναι ο Ιερέας

Ο παππα-Χρήστος Σιάννας , ο «παππάς των φτωχών», όπως είναι γνωστός όχι μόνο στη Ρόδο αλλά σ’ όλη την Ελλάδα, επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στην ενορία του Αγ. Παντελεήμονος, της Παλιάς Πόλης, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ανήμπορους και τους αναξιοπαθούντες του νησιού.Καθημερινά προσφέρει συσσίτιο σε 50 συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη, στηρίζει τους άρρωστους και κυρίως τους καρκινοπαθείς που δεν έχουν χρήματα για τα φάρμακα ή τα νοσήλιά τους, τελεί γάμους και βαπτίσεις δωρεάν σε ανθρώπους που του χτυπάνε την πόρτα και ζητάνε την βοήθειά του γιατί δεν έχουν χρήματα για «πολυτέλειες» και στέκεται πάντα δίπλα στους αναξιοπαθούντες

ΘΕΟΥΛΗΣ ο Ιερέας !!! Απολαύστε τον



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.