Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Καιν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών [ Video ]

Μία ακόμα κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο των Φιλιατρών έγινε σήμερα το μεσημέρι στον πύργο του Αιφελ σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος για 10 λεπτά παρόλο συγκέντρωση ήταν λίγοι οι πολίτες πολλοί μαθητές του λυκείου, και αυτοδιοικητικοί.

Ο Επικεφαλής της .....

συντονιστικής ομάδας Δημήτρης Σαρματζής στην ομιλία του τόνισε ότι πρόγραμμα στην ενέργεια περιμένω αντιδράσουμε σχεδιαζόμενη κατάργηση του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών

Χαρακτήρισε την κίνηση αυτή η κατάπτυστη η οποία προσβάλλει την ιστορία της πόλης των Φιλιατρών και το τι έχουν προσφέρει τα φιλιατρά στο ελληνικό κράτος και μειώνει τη λειτουργία της πόλης.

Ο δεύτερος λόγος της κινητοποίησης είναι το θέμα της ασφάλειας τα φιλιατρά Ήρθαν ήδη μεγάλο πρόβλημα ασφαλείας Με ένα υπολειτουργόν τμήμα του οποίου οι αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι σε άλλα τμήματα.

Το σχέδιο αναδιάρθρωσης που προτάθηκε από το υπουργείο είναι απαράδεκτο Δεν θα δεχτούμε τετελεσμένα για να συνεχίσουμε και μετά τον αγώνα.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τριφυλίας Στάθης Ανδρινόπουλος Αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά και ότι αυτοί που πήραν τις αποφάσεις είναι άσχετοι με την περιοχή Δεν έλαβαν υπόψη τους Αυτά που έπρεπε να λάβουν και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά.
το να καταργηθεί το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών δεν είναι πλήγμα μόνο για τα φιλιατρά αλλά και για όλη τη τριφυλία.
Εξέφρασε την άποψη Ότι οι κινητοποιήσεις θα πρέπει να συνεχιστούν Με διάφορους

με τη σειρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι Αυτό το έγκλημα που γίνεται για αυτήν την περιοχή Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό
προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη λογική Και των ανθρώπων που παίρνουν τις αποφάσεις.

Ακολούθησε παράσταση διαμαρτυρίας στο αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών από τους αιρετούς του δήμου Τριφυλίας οι οποίοι ζήτησαν από το διοικητή του αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών να μεταφέρει στο αρχηγείο της αστυνομίας την έντονη αντίδρασή τους στο κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών με τη σειρά του ο κύριος διοικητής δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.