Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Μπάμπης Καλογερόπουλος: Καταγγελία για την επιστολή της Δ.Ε. Φιλιατρών για το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών

Σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη, διάβασα στα Filiatranews.blogspot με ημερομηνία 26/9/16 μία επιστολή (Κλίκ) όπου φαίνεται ότι υπογράφεται απο την Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών σε ότι αφορά το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας.

Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια υπενθυμίζω σε όσους πιθανόν......

να το έχουν ξεχάσει "Συμφωνήσαμε πως δεν θα κρύψουμε τίποτα από την κοινωνία των Φιλιατρών, και θα υπάρχει πλήρη ενημέρωσει για όλους".

Την Παρασκευή 23/9/16 έγινε μια σύσκεψη στο Δημαρχείο όπου ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑ διότι απουσίαζα εκτός Τριφυλίας.

ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ από κανέναν υπεύθυνο που ήταν στην σύσκεψη για το τι ειπώθηκε, και τι αποφάσεις πάρθηκαν.

Εαν αυτή επιστολή που διάβασα σήμερα, είναι αποτέλεσμα αυτής της σύσκεψης και συμπεριλαμβάνει στο όνομα της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και εμένα προσωπικά, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ την θεωρώ Ακαιρη, Ακρως Προσβλητική και δεν βοηθάει στην διαπραγμάτευση με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αντίθετα, μας απομονώνει και δημιουργεί προβλήματα.

Δε ξέρω ποιοί υπογράφουν αυτή την επιστολή, το σίγουρο είναι με αυτό που έγινε πίσω από την πλάτη μου, και ίσως και κάποιων άλλων που δεν παρευρέθηκαν, κάποιοι να μην επιθυμούν τελικά την ΕΝΟΤΗΤΑ.

Και επειδή η ισχύς εν τη ενώσει απαιτεί ΗΘΟΣ,ΤΟΛΜΗ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ για να πετύχουμε τον στόχο μας καλό θα είναι να ξεπεράσουμε τα στενά κομματικά μας όρια για να φτάσουμε στο επιθυμητό, και στην σωστή ενημέρωση προς όφελος των πολιτών.

Υ.Γ. Ελπίζω και εύχομαι να ειναι απλά ενα ατυχές γεγονός. Ο δρόμος που διαλέξαμε είναι μακρύς και δύσκολος και όποιος αντέξει....

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Λ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΡΑΚΙ"
Δ.Ε.ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.