Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Φιλιατρά: Βούλιαξε από κόσμο το Αίθριο του Δημαρχείου στην παρουσίαση του βιβλίου του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου

Στον κατάμεστο από κόσμο χώρο του Αίθριου Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η παρουσίαση του ολοκαίνουριου βιβλίου του συμπατριώτη μας Γρηγόρη Χαλαικόπουλου "Το Ανάθεμα - Η Νάντια της Γιόλακας" από τις εκδόσεις Άγκυρα.
Συνδιοργανωτές ήταν ......

η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών "Ο ΠΥΡΣΟΣ" με Χορηγό επικοινωνίας το Filiatra News.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν η Φιλόλογος Ματίνα Μιχαλακοπούλου, και οι ηθοποιοί, Πέτρος Αποστολόπουλος, και Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Γιάννης Κατσούλας, η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας Μαρία Πανουσιοπούλου, Ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Ασημακόπουλος ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Κωτσάκης και Ευανθία Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο Πυρσός" Νίκος Αντωναρόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του Πυρσού και πλήθος κόσμου που κατέκλεισε στην κυριολεξία τον χώρο.

Η Ματίνα Μιχαλακοπούλου που ξεκίνησε την βραδιά μίλησε για τον Γρηγόρη Χαλιακόπουλο, το βιβλίο του. Αποσπάσματα από το βιβλίο το ανάθεμα διάβασαν οι ηθοποιοί, Πέτρος Αποστολόπουλος, και Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Στο τέλος της βραδιάς, ο κ. Χαλιακόπουλος υπόγραψε βιβλία ενώ τόσο η Νταίζη Σεμπεκοπούλου όσο και ο Πέτρος Αποστολόπουλος φωτογραφήθηκαν με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση με τον κόσμο.

Παρακολουθήστε το βίντεο από την χθεσινή βραδιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.