Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Αμετανόητος με το θάνατο του ΑΤ Φιλιατρών εμφανίστηκε ξανά ο Πέτρος Κωνσταντινέας !!!!

Για μια φορά ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσαντινέας παρουσιάστηκε να είναι εξαιρετικά προκλητικός και εμετικά αμετανόητος για το κλείσιμο του Αστυνομικού τμήματος Φιλιατρών.

Σε συνέντευξη που ....

έδωσε στο χθεσινοβραδινό δελτίο του Best TV Καλαμάτας ο "άριστερός" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα κάνουν αναδιάρθρωση στα αστυνομικά τμήματα με στόχο την καλύτερη αστυνόμευση.
Αναφέρθηκε στα Φιλιατρά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από Αγροτικό Σύλλογο, Αντιδήμαρχο και άλλων λέγοντας ότι οι αστυνομικοί στα Φιλιατρά φυλάνε ντουβάρια!!!!

Στόχος είναι λιγότερα τμήματα με περισσότερα δύναμη και καλύτερη αστυνόμευση τόνισε ο βουλευτής.

Επανέλαβε πλειστάκις δείχνοντας καθαρή εμμονή με τα Φιλιατρά ότι οι αστυνομικοί το βράδυ δεν μπορούν να πάνε σε περιστατικό γιατί φυλάνε ντουβάρια.

Ακούστε τις προκλητικές δηλώσεις Κωνσταντινέα!!!





2 σχόλια:

  1. Κύριε Κωνσταντινέα, σας ψηφίσαμε για να υπηρετείτε το συμφέρον των πολιτών, δίκαια ακομμάτιστα κι όχι με άλλα κριτήρια..., όπως συνέβαινε πάλε ποτέ.
    Η αλήθεια είναι ότι αφού είναι μόνο δυο οι αστυνομικοί βάρδιας στα Φιλιατρά, όντως ο ένας θα φυλάει τα ντουβάρια , όταν λείπει ο άλλος.
    Κι αντί να φροντίσετε να επιστρέψουν κάποιοι από τους διατιθεμένους ή αποσπασμένους, γιατί έχει πολλούς τέτοιους, το ΑΤ Φιλιατρών, προτείνετε την ακύρωση, την υποβάθμιση της πόλης μας, με την πρόταση για κατάργηση του Αστυνομικού μας τμήματος.
    Ας το σκεφτείτε καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.