Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Συνεδρίασε η Επιτροπή ποιότητας ζωής με 4 θέματα από τα Φιλιατρά.

Συνεδρίασε σήμερα το πρωί η Επιτροπή ποιότητας ζωής αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γιάννη Αδρακτά, και τα μέλη Ζαχαρία Κανελλόπουλο, Κωνσταντέλλου Γιάννα, Ασημακόπουλο Γιώργο, και Κουτρουμπή Αλέκο.

Στην σημερινή συνεδρίαση υπήρχαν προ συζήτηση 4 θέματα από τα Φιλιατρά.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:....

Για το θέμα 2:
Επί αιτήσεως Μήτση Νικολάου, περί χορήγησης άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ στην πλατεία (35/2016 Α.Δ.Κ.Φ.)
Η απόφαση για χωροθέτηση του χώρου πάρθηκε κατά πλειοψηφία από την πλευρά της συμπολίτευσης.
Οι κ. Ασημακόπουλος και Κουτρουμπής ψήφισαν Λευκό καθώς ο μεν κ. Ασημακόπουλος υποστήριξε ότι στα Φιλιατρά λειτουργεί παιδότοπος και η λειτουργία του λούνα πάρκ θα είναι ανταγωνιστική προς την επιχείρηση ενώ ο κ. Κουτροπυμπής ήθελε να ακούσει τις απόψεις των Τοπικών συμβούλων των Φιλιατρών.

Για το θέμα 3:
Επί αιτήσεως Γριβάκη Φωτίου, περί κατανομής χώρου κάλυψης πλατείας με τραπεζοκαθίσματα (24/2016 Α.Δ.Κ.Φ)
Το συμβούλιο αφού διάβασε την εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου αποφάνθηκε ότι θα πρέπει να επιστραφεί το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να γίνει μια νέα συνεδρίαση και να κληθούν όλοι οι επαγγελματίες της πλατείας και να συζητηθεί εκτενώς το θέμα και να σταλεί η νέα απόφαση ξανά στην επιτροπή Ποιότητας ζωής.

Για το θέμα 4:
Επί αιτήσεως Κατσούλη Γεωργίου, περί κατάργησης της εσοχής του πεζοδρομίου, μπροστά, από το κατάστημά του, νότια της κεντρικής πλατείας. (33/2016 Α.Δ.Κ.Φ)
Το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι θα πρέπει να δοθεί άδεια να φτιαχτεί το πεζοδρόμιο μιας και πλέον η εσοχή δεν χρειάζεται καθώς δεν υφίσταται πλέον βενζινάδικο.

Για το θέμα 6:
Εισήγηση – αίτηση, κοπής δέντρων στην Δ.Κ Φιλιατρών.
Αποφασίστηκε να επιστραφεί το θέμα στο Τοπικό Συμβούλιο προκειμένου να εκφράσουν άποψη τα μέλη του συμβουλίου μιας και η διευθύντρια της Υπηρεσίας πρασίνου Ζωή Πετροπούλου απέστειλε απευθείας το αίτημα για την κοπή των δέντρων στην Ποιότητα Ζωής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.