Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Πρωτάθλημα και άνοδο στην Α Τοπική για την Εράνη με χατ – τρικ του Διονυσόπουλου [ VIDEO ]

Το πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής και παράλληλα την άνοδο στην Α Τοπική Μεσσηνίας κατέκτησε σήμερα το απόγευμα στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών η Εράνη νικόντας με ανατροπή την αδιάφορη βαθμολογικά Ομόνοια με 3-1.

Το πρώτο ημίχρονο .....

ήταν γεμάτο άγχος για την Εράνη που ήθελε δια καως την νίκη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα έχοντας δημιουργήσει τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για τέρμα.
Από αυτές κλασσικές ευκαιρίες οι δύο ήταν γκολ τα οποία ακυρώθηκαν με υπόδειξη του βοηθού διαιτητή Σερεμέτη γεγονός που έφερε μεγάλο εκνευρισμό σε παίκτες φιλάθλους και παράγοντες ομάδας στο ημίχρονο.

Το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται από το 37 στο σκορ με ένα τέρμα.

Η έναρξη της επανάληψης καθυστέρησε μερικά λεπτά λόγω της έντασης που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα κ Μπλάνας να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας. Όμως ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς την παρουσία της αστυνομίας και όχι όπως ψευδώς μεταδόθηκε σε ραδιόφωνο ότι μετέβη αστυνομία στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εράνη είχε πιο καθαρό μυαλό και ευτύχησε με σκόρερ το Λυμπέρη Διονυσόπουλο ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη επι της Ομόνοιας με επική ανατροπή.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης η Εράνη ξέσπασε σε πανηγύρια καθώς εκτός απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Εράνη ανέβηκε ξανά στην Α Τοπική Κατηγορία μετά από απουσία μίας αγωνιστικής σαιζόν..

Το φιλμ του αγώνα

Στο 7′ ο Αλεξανδρόπουλος έκανε την σέντρα, ο Διονυσόπουλος πήγε να πάρει την μπάλα άλλα έδιωξε σωτήρια ο Δ. Κοστρίβας ενώ χτύπησε σε εκείνη την φάση στο δοκάρι ο τερματοφύλακας Μέτσος της Ομόνοιας.

Στο 11′ σουτ του Χρονόπουλου έδιωξε ο Μέτσος σε κόρνερ.

Στο 25′ ο Α. Καλογερόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 39′ ο Τάφα εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1.

Με καθυστέρηση η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα Φιλιατρά καθώς είχαμε επεισόδια στην ανάπαυλα του πρώτου μέρους στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα ο κ. Μπλάνας να καλέσει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο για την ομαλή διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου.

Στο 49′ ο Διονυσόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέτσου για το 1-1.

Στο 54′ ο Καλογερόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Διονυσόπουλος και πάλι με κεφαλιά την στέλνει στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1.

Στο 65′ ο Δ. Μπάλας αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Μπλάνα αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Στο 75′ ο Ι. Καλογερόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αγγελή και κέρδισε το πέναλτι. Ο Διονυσόπουλος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Σερεμέτη.

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Αλμπάν, Ανδρώνης (80′ Κίτο), Κώτσος, Π. Σπυρόπουλος, Διονυσόπουλος, Α. Καλογερόπουλος (87′ Γροβοκωστόπουλος), Ι. Καλογερόπουλος, Ανδρεόπουλος, Χρονόπουλος (85′ Φούντας).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Τάφα, Σπυρόπουλος, Ντέρτζια, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας (62′ Κατσίβας), Ταπεινός, Μπάλας, Πετριτάι, Πέτροβας (35′ λ.τρ. Δρογγίτης), Αγγελής (83′ Σώκαλης).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.