Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Mε FAM TRIPS και στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανοίγει η Σκανδιναβική τουριστική αγορά για τη Μεσσηνία και την Αργολίδα

Η Πελοπόννησος παρά τις Εθνικές δυσκολίες ενισχύεται στον τομέα του τουρισμού.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου .....

με σχεδιασμό και με εξωστρεφείς δράσεις, πέτυχε η Πελοπόννησος να είναι ένας νέος δυναμικός προορισμός που προσελκύει σημαντικούς επενδυτές στο χώρο του τουρισμού.

Ο μεγάλος επιχειρηματικός τουριστικός όμιλος Primera Group που εξακτινώνει τις δράσεις του σε όλη τη Σκανδιναβική τουριστική αγορά, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία και την Αργολίδα αρχικά και στην πορεία για τη Λακωνία και Κορινθία, από την τουριστική έκθεση WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο, όπου με εκπρόσωπό της, είχαμε ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας εκεί, άριστη συνεργασία στο σχεδιασμό και στήριξη της επιχειρηματικής τους προσπάθειας.
Αυτή η επιχειρηματική πρωτοβουλία, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Καλαμάτας, θα φέρει και το πρωτοποριακό project των αερόστατων στην Καλαμάτα, καθώς και άλλες δράσεις για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση.

Στα πλαίσια της στήριξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην πολύ σοβαρή αυτή προσπάθεια που θα ξαναφέρει τη Σκανδιναβική τουριστική αγορά στη Μεσσηνία και στην Πελοπόννησο και θα ενισχύσει τον τόπο μας, εντάσσεται και ο προγραμματισμός ταξιδίων εξοικείωσης αρχικά Δανών δημοσιογράφων τη Μ. Πέμπτη και για λίγες ημέρες, όπου θα καταγράψουν τις ομορφιές, τις υποδομές φιλοξενίας και τον πολιτιστικό πλούτο της Μεσσηνίας και της Αργολίδας και στη συνέχεια το δεύτερο fam trip των επιχειρηματιών που επιλέγουν να επενδύσουν στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Στο δεύτερο Fam trip μαζί τους εκπροσώπους των επενδυτών, θα πληροφορήσουμε εκτενέστερα τους πολίτες για περαιτέρω σχεδιασμούς που θα προσδώσουν στη Μεσσηνία πολλά θετικά στον ανταγωνισμό του τουρισμού και θα ενημερώσουμε για τις πτήσεις , τις έξυπνες πρωτοβουλίες του επενδυτικού ομίλου και άλλα στοιχεία.

Αντωνία Μπούζα
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.