Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Φιλιατρά: Στο προσκήνιο και πάλι η απαράδεκτη κατάσταση στο κηπάριο του Πύργου του Άϊφελ [ Φωτογραφίες ]

Αίτηση προς τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ. Χαράλαμπο Καναλουπίτη απέστειλε χθες το πρωί ο Τοπικός Σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κ/ Γιάννης Γριβοκωστόπουλος στην οποία θίγει ένα πολύ σοβαρό θέμα με τα ευκόλως προσβάσιμα κουτιά ρεύματος στο παρκάκι του ......

Πύργου του Άϊφελ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΗ: Για το θέμα που θίγει ο κ. Γριβοκωστόπουλος είχε γίνει εκτενές ρεπορτάζ στο Φιλιατρά News στις 18 Αυγούστου 2015. Κλίκ εδώ.


Στην Αίτηση – Επιστολή του ο κ. Γριβοκωστόπουλος την οποία κοινοποιεί και στο Φιλιατρά News καταγγέλλει ότι τις βραδινές ώρες μαζεύονται άτομα τα οποία φορτίζουν τα κινητά τους με το ρεύμα που παίρνουν από εκεί, υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος και ζητά την άμεση σύγκλιση του Τοπικού Συμβουλίου προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για το θέμα.

Διαβάστε την αίτηση - επιστολή του κ. Γριβοκωστόπουλου

Προς τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ε Φιλιατρών

Θέμα: Σύγκλιση Τοπικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε,

1. Στην βόρεια είσοδο της πόλης των Φιλιατρών στο κηπάριο του Πύργου του Άιφελ υπάρχουν κουτιά της ΔΕΗ με ρεύμα που είναι ανοικτά και ο καθένας έχει άνετη πρόσβαση στο εσωτερικό τους. Επειδή εκεί την ημέρα μαζεύονται και παίζουν παιδιά, αλλά και τις βραδινές ώρες μαζεύονται άτομα τα οποία φορτίζουν τα κινητά τους με το ρεύμα που παίρνουν από εκεί, υπάρχει ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος. Για αυτό λόγο ζητάω να συγκληθεί άμεσα το Τοπικό Συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα αυτό ώστε να παρθούν αποφάσεις που θα διορθώσουν αυτό το πρόβλημα.

2. Επίσης ζητάω να συζητηθεί και η άσχημη κατάσταση του πρασίνου στα δύο κηπάρια της βόρειας εισόδου της πόλης των Φιλιατρών και να παρθούν αποφάσεις που θα ομορφύνουν αυτή την είσοδο.

Συνυποβάλλω CD με φωτογραφίες.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Γριβοκωστόπουλος
Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Ε Φιλιατρών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.