Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ κ.ΑΛΕΥΡΑ

Ως αυτοδιοικητική του Β΄βαθμού, εκλεγόμενη στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και αντιλαμβανόμενη την αγωνία κάποιων συναδέλφων στο Περιφ.Συμβούλιο να δηλώσουν παρόντες σε εξελίξεις που ίσως αγγίζουν και την κεντρική πολιτική σκηνή, βλέπουμε να ξιφουλκούν μονίμως, ακόμη και για θετικά, εναντίον της Περιφ. Αρχής.

Έτσι ως θέμα, ανακινήθηκε .....

από τη Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία με επικεφαλης τον κ.Παναγιώτη Αλευρά η ουσιαστική συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη κ.Τατούλη, στην ολοκλήρωση του σπουδαίου για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας, έργου της γέφυρας της Τσακώνας.
Με εμπαθείς και μη αληθείς αναφορές περί χαμηλής απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ Πελοποννήσου, με αναφορές περί λαθροχειρίας και κομπορρημοσύνης, εγινε σαφές το προφανές.

Ότι το μη αμφισβητήσιμο έργο της Περιφ. Αρχής Πελ-νήσου ενοχλεί και μάλιστα πολύ και αυτό γίνεται ορατό σε κάθε Περιφ.Συμβούλιο, όταν κάποιοι εκ των μειοψηφιών με λόγια διαστρεβλωτικά της αλήθειας, επιχειρούν να υποτιμήσουν το έργο της και να πετάξουν λάσπη στην Περιφ. Αρχή σχεδόν για τα πάντα.
Οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν την πορεία του τόπου και εμείς ως αυτοδιοικητικοί, έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε την Πελοπόννησο, να εκμεταλλευτούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, να επιλύσουμε χρονίζουσες καταστάσεις που δημιουργούν αναχώματα στην ανάπτυξη και αυτό κάνουμε με μεγάλη επιτυχία.

Μέχρι χθες απέκρυπταν την αδυναμία του Υπουργείου Υποδομών να χρηματοδοτήσει το έργο, όπως και την πολιτική απόφαση της Περιφ. Πελ-νήσου να δεσμεύσει πόρους ύψους 50 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμά της για να ολοκληρωθεί το έργο της γέφυρας της Τσακώνας. Ενός έργου που βοηθά στην ασφάλεια των μετακινήσεων, στον τουρισμό μας, στο εμπόριο κλπ

Σήμερα όμως που έγινε γνωστή η συμβολή της Περιφ. Πελ-νήσου ύστερα από τη συζήτηση στο Περιφ.Συμβούλιο, επιχειρείται ως συνήθως γίνεται λόγω έλλειψης εγγύτητας στην ενημέρωση κυρίως στη Μεσσηνία, να διαστρεβλωθεί η αλήθεια και να εμφανισθεί η Περιφερειακή Αρχή ως ανίκανη να διαχειριστεί το ΕΣΠΑ και να υποτιμηθεί η απορροφητικότητά του.

Ευτυχώς που οι εποχές που μέσω της παραπληροφόρησης και της μετακίνησης σε πολλές πολιτικές αγκαλιές, βοηθούσαν στην πολιτική επιβίωση, περνούν οριστικά.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
Περιφ.Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.