Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Φιλιατρά - ΔΕΗ: Ταμείο μόνο κάθε Τετάρτη πλέον με απόφαση της επιχείρησης

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS

Επιδίωξη της διοίκησης η πλήρης κατάργηση του ταμείου.

Αλλάζει και πάλι η μέρα πληρωμών για τους .....

Λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News το διήμερο πληρωμής λογαριασμών που ίσχυε μέχρι σήμερα (Τρίτη και Πέμπτη) πλέον καταργείται και σύμφωνα με απόφαση της ΔΕΗ οι πληρωμές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο κάθε Τετάρτη αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Η διοίκηση της εταιρίας συνεχίζει να αρνείται πεισματικά να προσλάβει ένα με δυο υπαλλήλους για την απρόσκοπτη λειτουργία του ταμείου στα Φιλιατρά για το κοινό και να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες αλλά και να μην έχουν επιπλέον χρεώσεις σε άλλα σημεία εξυπηρέτησης.

Στα τόσα εκατομμύρια κέρδη τον μήνα που έχει η επιχείρηση αντί να προβεί σε προσλήψεις του απαραίτητου υπαλληλικού προσωπικού για την λειτουργία των ταμείων, κοιτάει να περικόψει θέσεις εργασίας και οι πολίτες εκτός από το πάρα πολύ ακριβό ρεύμα που πληρώνουν να επιβαρύνονται ακόμα και τους εναλλακτικούς τόπους πληρωμής.

Καλούμε τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα, τους συμβούλους του Δήμου (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) που εκλέγονται από τα Φιλιατρά, ολόκληρο το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο και όποιον άλλον φορέα της πόλης μπορεί να βοηθήσει, να συστρατευθούν για να αναιρεθεί η απαράδεκτη απόφαση των διοικούντων της επιχείρησης και να ζητήσουν την άμεση πρόσληψη ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού για την στελέχωση του ταμείου των Φιλιατρών.

Στο θέμα θα επανέλθουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.