Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Πύργος Ηλείας: «Λευκή Νύχτα» στις 13 Αυγούστου

Το Σάββατο 13 Αυγούστου τα εμπορικά καταστήματα του Πύργου δε θα κατεβάσουν διακόπτες.
Αντίθετα, θα ......

παραμείνουν ανοιχτά μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, αφού τότε θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα» του Πύργου. Έτσι αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ανοιχτής συνέλευσης που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για να τόνωση της αγοράς.

Η ανταπόκριση ήταν ικανοποιητική καθώς περισσότεροι από 50 έμποροι και επαγγελματίες έδωσαν το παρών και συμμετείχαν σε μια εποικοδομητική συζήτηση, την οποία προλόγισε και συντόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Κώστας Πετρόπουλος. Εξήγησε μάλιστα πως η «Λευκή Νύχτα» θα περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις, ώστε το κάλεσμα προς τους καταναλωτές να είναι πιο δελεαστικό για να βγουν στην αγορά.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, εξετάστηκε - ως πρόταση για την δράση - το ενδεχόμενος προσφοράς επιπλέον έκπτωσης σε μέρος των προϊόντων. Ωστόσο, αυτές οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν στην πορεία, καθώς το σημαντικό είναι ότι αποφασίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής, που είναι το Σάββατο 13 Αυγούστου. Αφού διερευνηθεί κατά πόσο και ποιοι από τους εμπόρους επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται και προτάσεις για τις δράσεις αυτές, ενώ, όπως εξήγησε και ο κ.Πετρόπουλος, θα ζητηθεί η συνεργασία και του Δήμου Πύργου.

PATRIS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.