Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση από την Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου Καλού Νερού Τριφυλίας

Οι αγρότες του μπλόκου του Kαλού- Nερού υλοποιώντας την απόφαση που έλαβε η γενική συνέλευση του μπλόκου που πραγματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων στις 24/02/2016, σήμερα Παρασκευή 26/2/2016 συντονισμένα και με ψηλά το κεφάλι αποχωρούμε από το δρόμο στο Καλό Νερό .

Στην απόφαση μας αυτή καταλήξαμε μετά από την διαπίστωση ότι ......

η μορφή αυτή πάλης έδωσε ότι ήταν να δώσει.
Εδώ και ένα μήνα το αγροτικό ζήτημα αναδείχθηκε ως το πρώτο θέμα στην Χώρα. Η αντίδραση των αγροτών στα επικείμενα καταστροφικά μέτρα, που έχουν σαν στόχο τους ολόκληρη την κοινωνία, ήταν η πρώτη σοβαρή αντίσταση που δέχτηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και πιστεύουμε ότι έλαβε το μήνυμα ότι δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα μαζί μας.

Η έξοδός μας στους δρόμους και το κλείσιμό τους δεν έγινε, ούτε για να τιμωρήσουμε τους συμπολίτες μας, ούτε γιατί έχουμε κανέναν βίτσιο να μας τρώει το κρύο και το αγιάζι . Έγινε για να καταδείξουμε την αγωνία μας για το μέλλον που μας επιφυλάσσουν αυτοί που κυβερνούν και το πετύχαμε. Για πρώτη φορά σε τέτοιου είδους κινητοποίηση με κλείσιμο δρόμων, είχαμε μαζί μας τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Επειδή η οριστική κατάρτιση του ασφαλιστικού νομοσχεδιου αργεί, αφού ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί ο χρόνος έλευσης των επιτηρητών της Χώρας, οι οποίοι τελικώς θα αποφασίσουν για την τελική μορφή που αυτό θα λάβει.
Εμεις επανηλλειμενα εχουμε εκφρασει την αντιθεση μας στα νομοσχεδια-λεμητομος, και για αυτο τον λογο δεν σταματαμε των αγωνα μας.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Σε συνεννόηση με τα άλλα μπλόκα της Πελοποννήσου αλλά και όλης της Χώρας θα προχωρήσουμε σε άλλες μορφές πάλης (καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κ.λ.π) τις οποίες θα αποφασίσουμε με τον τρόπο που μάθαμε ως τώρα, μέσα από λαϊκές συνελεύσεις.
Λέμε λοιπόν περήφανα και με ψηλά το κεφάλι ΟΧΙ, στα μέτρα εξαφάνισης της μικρομεσαίας αγροτιάς που θα έχει ως συνέπεια νέα καραβάνια μεταναστών, Ελλήνων αυτή τη φορά.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.