Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Γραπτή Δήλωση Γιώργου Ασημακόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Δημοτικής Παράταξης «Η Τριφυλίας αλλάΖΕΙ» και Μέλους της Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τριφυλίας.

«Σαν Μέλος της Σχολικής Επιτροπής οφείλω να πάρω θέση για το τεράστιο θέμα που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το κλείσιμο του μοναδικού Δημοτικού Γυμναστηρίου της Δ.Ε. Κυπαρισσίας, διότι σύμφωνα με τους Νόμους ......

Σουφλιά το 1992, Αρσένη το 1997 και τον Καλλικράτη το 2010 όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές των Δημόσιων Σχολικών κτιρίων ανήκουν στο δήμο Τριφυλίας. Είναι απαράδεκτο να στερούνται την άθληση παιδιά των Αθλητικών Σωματείων που στην ουσία είναι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Κυπαρισσίας και καθώς πολλά από αυτά προετοιμάζονται για τα αγωνίσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αυτό είναι απαράδεκτο.

Διότι, ο δήμος πρέπει να αγκαλιάζει τα παιδιά του και ο ίδιος να επιδιώκει την αναβάθμιση των υποδομών και να μεριμνά για την αγορά σύγχρονων οργάνων Γυμναστηρίου, γιατι το τονίζω για άλλη μια φορά, μέσα από τον αθλητισμό προάγεται η Παιδεία. Σαν παράδειγμα φέρνω την άριστη συνεργασία της Ακαδημίας Μπάσκετ της Εράνης με τους υπεύθυνους του Γυμνασίου – Λυκείου Φιλιατρών καθώς εκεί γίνονται οι προπονήσεις.

Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να επιδιώξουν και να βρουν μία λύση για τα παιδιά μας, που είναι και το μέλλον του δήμου μας. Καλώ τον κ. Δήμαρχο, όπως και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, να συμβάλλουν στην εύρεση λύσης γιατι οι Νόμοι είναι ξεκάθαροι. Η αίθουσα αυτή ανήκει στο δήμο Τριφυλίας. Αυτονόητα, στα παιδιά μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.