Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Αναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο [ ΦΩΤΟ - VIDEO ]

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που έγινε χθες το απόγευμα λίγα λεπτά μετά τις 18:30 ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοοσίου, ο Αντιήμαρχος Καθαριότητας Παναγιώτης Τσίγγανος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας Γιαννης Κατσούλας, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι κι πολύς κόσμος.

Πρίν ο άναμμα του .....

δέντρου, Δήμος και Σύλλογοι της πόλης μας διοργάνωσαν μια γιορτή για παιδιά. Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα με ζογκλέρ, Face painting, ξυλοπόδαρους, ξωτικά και πολλά άλλα στο μικρό χωριό του Άγιου ΒΑσίλη που είχε στηθεί στον χώρο της πλατείας.

Ελάχιτα λεπτά πρίν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου, ευχές στους συμπολίτες μας έδωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παναγιώτης Φαρμάκης και ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαθεοδοσίου.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια έψαλαν η φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπρόοδων ενω η χορωδία του Γυμνασίου Φιλιατρών τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα χορευτικά τμήματα του Βορρέειου και του Πυρσού χόρεψαν τα κάλαντα γύρω απο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Για τις επόμενε ημέρες και μέχρι την αλλαγή του χρόνου έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις. Δείτε τις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δείτε Φωτογραφίες και Video από την εκδήλωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.