Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Διέρρηξαν το Δημαρχείο το τετραήμερο των εορτών [ Φωτογραφίες ]

"Άνθρακας" αποδείχτηκε ο "Θησαυρός" για τον δράστη ή τους δράστες που μπήκαν στις αργίες των Χριστουγέννων στο Δημοτικό κατάστημα της πόλης εκμεταλλευόμενοι το τετραήμερο των αργιών από Πέμπτη μεσημέρι έως και δευτέρα πρωί.

Σύμφωνα με το ....

ρεπορτάζ, οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το τετραήμερο που ήταν κλειστό το Δημοτικό κατάστημα, μπήκαν από το αίθριο του Δημαρχείου και με κασμά έσπασαν την εξωτερική πόρτα που είναι το ταμείο και εισήλθαν στο εσωτερικό όπου οι κινήσεις τους περιορίστηκαν στα πίσω γραφεία.

Αρχικώς η εσωτερική πόρτα του ταμείου ήταν κλειδωμένη και οι δράστες πήδηξαν την τζαμαρία και βρέθηκαν στον χώρο.
Εκεί ανακάτεψαν σχεδόν τα πάντα, ψάχνοντας για χρήματα χωρίς όμως επιτυχία και έτσι αφήνοντας πίσω τους απλώς μια ακαταστασία.

Έχοντας όλο το χρόνο με το μέρος τους, οι άγνωστοι δράστες πήγαν και σε άλλα γραφεία στο πίσω πάντα μέρος του Δημαρχείου και ψάχνοντας για χρήματα άνοιξαν ότι συρτάρι βρήκαν μπροστά τους.
Αφού και εκεί ο "θησαυρός" αποδείχτηκε άνθρακας οι δράστες αποχώρησαν χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.

Το σμσυμβάν έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί περί της επτά, από την κλητήρα του δημαρχείου όπου άκουγε τον ήχο από την συσκευή σταθεροποίησης ρεύματος (UPS) από τα μέσα γραφεία. Μαζί με τον διαχειριστή του ταμείου ΄πήγαν στο εσωτερικό όπου είδαν την ακαταστασία που επικρατούσε και τότε έγινε αντιληπτή η παραβίαση της πόρτας του ταμείου.
Ανοίγοντας την είδαν παρατημένο τον κασμά που χρησιμοποίησαν οι δράστες και κάλεσαν το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών καταγγέλλοντας το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.