Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Δημοσκόπηση “Ελεύθερου Τύπου”: Καθαρό προβάδισμα Μεϊμαράκη, προς εκλογή από τον α΄γύρο

Καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που οδηγεί πιθανότατα στην εκλογή του από τον α’ γύρο, καταγράφει η δημοσκόπηση της εταιρείας “e-voice” για τον “Ελεύθερο Τύπο”.

Η συγκεκριμένη .....

εταιρεία καταγράφει προβάδισμα 39,1% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος συγκεντρώνει 31,3%, και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 17,2% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 8,7%.

Κλίκ στην εικόνα


Αξίζει να σημειωθεί ότι ποσοστό πέριξ του 10% είχε καταγράψει η συγκεκριμένη εταιρεία και σε προ εβδομάδων μέτρησή της για την εφημερίδα “Δημοκρατία”.

Και παρόλο που είναι η μόνη εταιρεία η οποία καταγράφει μεγάλα ποσοστά για τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ όλες οι υπόλοιπες δημοσκοπήσεις των άλλων εταιρειών τον δίνουν σε ποσοστά πέριξ του 20%, να μάχεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη 2η θέση, κα η μέτρηση της “e-voice” επιβεβαιώνει το καθαρό προβάδισμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή στο εκλογικό σώμα που στη συντριπτική πλειοψηφία του θα φτάσει στην κάλπη της 22ας Νοεμβρίου για να ψηφίσει.

Με τη διαφορά Μεϊμαράκη-Τζιτζικώστα που καταγράφει και η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξει δεύτερος γύρος για τη μάχη ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.