Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Στον Αγγελάκα χρεώνει το επιτελείο Τζιτζικώστα την αποτυχία στο Λεκανοπέδιο

Στον Μανώλη Αγγελάκα χρεώνει… σιωπηλώς το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα την οργανωτική αποτυχία των εμφανίσεων του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στο Λεκανοπέδιο Αττικής, εκεί όπου, όλα δείχνουν ότι θα κριθεί η μάχη για την ηγεσία της Νέας ......

Δημοκρατίας, με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να διατηρεί μεγάλο προβάδισμα, και να προσδοκά σε εκλογή από τον α’ γύρο.

Όπως σημειώνει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι δυο συγκεντρώσεις στην Καλλιθέα και τη Γλυφάδα, που προκάλεσαν απογοήτευση στο επιτελείο Τζιτζικώστα, καθώς δεν είχαν κόσμο.

Στην Καλλιθέα, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στη Γλυφάδα ο Γιώργος Παπανικολάου, ως εκ των πλέον “επώνυμων” καραμανλικών, βρίσκεται απέναντι από το δίδυμο Τζιτζικώστα-Παπαμιμίκου, για τον πρόσθετο λόγο ότι με τον σημερινό Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έχει ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν, όταν και ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ τον είχε καθαιρέσει από την οργάνωση της Θεσσαλονίκης.

Η μάχη του Λεκανοπεδίου ήταν η πλέον κρίσιμη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και γι’ αυτό, όπως επισημαίνει ο “Μικροπολιτικός”, στο επιτελείο Τζιτζικώστα καταγράφεται γκρίνια για την αποτυχία του Μανώλη Αγγελάκα, ο οποίος είχε αναλάβει την προώθηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στην Αττική.

ΣΧΟΛΙΟ
Ναι... Ο Αγγελάκας φταίει που ο Τζίτζις εν μπορεί να ανρθρώσει μια πρόταση αν πρώτα εν του την υποείξουν οι επικοινωνιολόγοι του...
είναι τυχαίο που σε ζωντανή συνέντευξη στον ΑΝΤ1 τα εκανε μούσκεψα και μετά βγήκε με μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη σε mega και ΣΚΑΙ???
Θα τον ούμε απόψε στον Ενικό το πουλιά θα πιάσει που θα είναι -ελπίζω- ζωντανή η συνένευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.