Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Φιλιατρά: Μεγάλη ταλαιπωρία του κόσμου στις τράπεζες για συντάξεις - πληρωμές.

Μέρα πληρωμών για μισθούς και συντάξεις η σημερινή για Δημόσιο και ΙΚΑ και πολύς ήταν ο κόσμο που πήγε πρώϊ πρωί στην τράπεζα να πληρωθεί και να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Τόσο το κατάστημα .....

της Εθνικής όσο και στην Τράπεζα Πειραιώς στα Φιλιατρά η ταλαιπωρία του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς εκτός από τους συνταξιούχους που πήγαν να πάρουν την σύνταξη τους, πήγαν και πολλοί αλλοδαπού να εξαργυρώσουν τα εργόσημά τους εκμεταλλευόμενοι την βροχή που έπεφτε από το πρωί.
Και στα δύο καταστήματα της πόλης μας ο κόσμος περίμενε υπομονετικά και υπό βροχή με τι ομπρέλες τους να ανοίξουν οι πόρτες και να κάνουν τις συναλλαγές τους ενώ ειδικότερα στην Πειραιώς λόγω έλλειψης στεγάστρου υπήρξαν διαμαρτυρίες προς ους υπαλλήλους τη τράπεζας που δεν τους άφηναν να μπουν μέσα στο κτήριο και να μην βρέχονται.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν φταίνε οι υπάλληλοι που πρίν ανοίξει το κατάστημα κάνουν κάποιες δουλείες το πρώι στο εσωτερικό όπως άνοιγμα του ATM, τροφοδοσία με χρήματα του ΑΤΜ κλπ και την ώρα εκείνη να μην επιτρέπεται η παραμονή σε πολίτες.

Όμως το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην Τράπεζα Πειραιώς που λόγω του όγκου συναλλαγών που είχε ο κάθε πολίτης υπήρχε σημαντική καθυστέρηση στην ροή των πολιτών που πήγαιναν στον γκισέ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις 8 το πρωί που άνοιξαν οι πόρτες και ξεκίνησαν οι συναλλαγές μέχρι τις 12 είχαν περάσει από τα δύο ταμεία που λειτουργούσαν μόνο 50 νούμερα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις 2 το μεσημέρι που έκλεισαν οι πόρτες ηταν πάρα πολλοί οι πολίτες που έμειναν μέσα για να εξυπηρετηθούν μέχρι το απόγευμα.

Μήπως για τέτοιες μέρες πληρωμών συντάξεων η τράπεζα να φρόντιζε να έχει και τρίτο ταμείο για να εξυπηρετείται πιο γρήγορα ο κόσμος?
Είναι αμαρτία με τόσο κόσμο να λειτουργούν μόνο δύο ταμεία και οι πολίτες να ταλαιπωρούνται για να εξυπηρετηθούν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.